genata Отговорено 11 Декември, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 11 Декември, 2012 Хардуерната част все още не,времето не го позволява . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 11 Декември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 11 Декември, 2012 Мирооо сметай пак 3 са съединенията, а вътре или вънка се има как Генааа бе с коя версия са тия куршуми бе? В момента гледам клиентското радио.При трафик над 1 Mb линка се оправя 135/150 сигнала е -58,когато трафика падне под това ниво сигнала става -88 ,а мегабитите 40.5/6.5 ?! Това е политика за незамърсяване на ефира, кое ви учудва? ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
genata Отговорено 11 Декември, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 11 Декември, 2012 (Редактирано) Предполагам питаш за фирмуера на булетите.Версията е 5.5.2 ! Редактирано 11 Декември, 2012 от genata Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 11 Декември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 11 Декември, 2012 Значи това, че сигнала пада само при липса на тафик го бях пропуснал, просто не ги пипай , а си ги ползвай със здраве. ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
genata Отговорено 11 Декември, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 11 Декември, 2012 (Редактирано) Значи това, че сигнала пада само при липса на тафик го бях пропуснал, просто не ги пипай , а си ги ползвай със здраве. По принцип е така,но преди няколко дни валя мокър сняг и връзката към клиентското радио се разпадна.Едва когато спря да вали се възстанови,но за около час хората останаха без интернет. Редактирано 11 Декември, 2012 от genata Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 11 Декември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 11 Декември, 2012 Ееее чети де, написал съм ти го , всички спряхме за час при този сняг. ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
genata Отговорено 11 Декември, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 11 Декември, 2012 Видях какво си написал,но примерно при теб ако нивото е -60 като падне с 25 дб става -85 все има някъква връзка.При нас като е -90,падне ли с 25 дб става -115. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 11 Декември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 11 Декември, 2012 DJ-я сън не го лови за този линк и косата му побеля тотално . Преди съм го гледал и не "пропадаше" така нивото. Но то сега и времето не позволява гимнастик инак ще се махат кабели най-вероятно поне за пробата то за постояно махане дума не може да става. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
genata Отговорено 12 Декември, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 12 Декември, 2012 Знам,знам че побеля.Днес мислех да отида до клиентското радио да го вържа директно,но той не искаше. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ефект Отговорено 12 Декември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 12 Декември, 2012 (Редактирано) стари, некачествени или изгорели от сънцето лан или фтп кабели ти ядат тока смени ги с нови медни с ув протекция от двата края с екранирано рг45 и няма ядове. Редактирано 12 Декември, 2012 от ефект няма начин да няма начин Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
genata Отговорено 12 Декември, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 12 Декември, 2012 Кабелите са нови,сложени са в началото на септември,но и това ще пробваме .Благодаря за съвета. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ефект Отговорено 12 Декември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 12 Декември, 2012 (Редактирано) Кабелите са нови,сложени са в началото на септември,но и това ще пробваме .Благодаря за съвета. да за тези "нови" алуминиеви кабели говоря Редактирано 12 Декември, 2012 от ефект няма начин да няма начин Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
genata Отговорено 12 Декември, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 12 Декември, 2012 (Редактирано) да за тези "нови" алуминиеви кабели говоря Кабела е меден FTP Seamax,дължината му е около 10 м. Захранването е IBM 16 V 6A ,към него има закачени още Bullet M2 и рутерборд.До скоро имаше и NS Loco 2 .Всичко друго работи перфектно само Bullet M5 прави проблеми. Редактирано 12 Декември, 2012 от genata Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 24 Декември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 24 Декември, 2012 Ееее чети де, написал съм ти го , всички спряхме за час при този сняг. а нашите антени защо не омряха в големия сняг 23 34 11 км линкове гледах без промяна Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 24 Декември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 24 Декември, 2012 То е много относително. Ако е само сняг няма проблеми но мокрия сняг е съвсем друг въпрос. Отделно и зависи каква е антената и също и какво има около нея което в конкретния случаи при нас е доста проблемно трасе от към радио смущения. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване