lqlqlq Публикувано 10 Декември, 2012 Доклад Сподели Публикувано 10 Декември, 2012 Интересува ме най-вече, защото си я купих и искам да питам дали е надеждна, някой има ли я и доволен ли е от нея ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Networker Отговорено 10 Декември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 10 Декември, 2012 Картата е добра, преди 2 г. монтирах такава на един сървър (с Debian Linux) и не съм имал проблеми с нея до сега. “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
smacker Отговорено 10 Декември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 10 Декември, 2012 Интересува ме най-вече, защото си я купих и искам да питам дали е надеждна, някой има ли я и доволен ли е от нея ? Можеби малко по-надеждни са от риълтеците. Но невиждам никакви екстри като Interrupt Moderation, TX/RX buffers/descriptors конфигурации, както и различни интеръпт линии за предаване и приемане. Което ще рече, че е обикновенна мрежова карта, която се различава от китайските единствено по марката. Ако си ги взел за повече от 20 лева - прецакал си се. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lqlqlq Отговорено 11 Декември, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 11 Декември, 2012 За 20 лв. я взех с цел да не забива и да е по-производителна от вградената гигабитова на едно am3+ дъно. Видях, че има 48 kb памет на борда и затова я взех. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
smacker Отговорено 11 Декември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 11 Декември, 2012 Значи не си се прецакал. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване