Nedelin Публикувано 7 Август, 2009 Доклад Сподели Публикувано 7 Август, 2009 Прочетох цялата тема MikroTik 802.11n най-после !!! но не разбрах едно нещо. Може ли този N стандарт да работи само с една антена. И ако може да ми разясните на кратко идеологията на този стандарт. Извинявам се за тъпия въпрос Поздрави!! IoT and home automation | Largest DDoS Attacks: Are we safe? | Blockchain Technology Beyond Cryptocurrencies | Cloud Trends of 2018 | Windows or Linux for your servers | The Benefits of IPMI for your dedicated server Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 7 Август, 2009 Доклад Сподели Отговорено 7 Август, 2009 С една антена силата е по-малка и производителността е по-малка. с N скоростта уж е по-голяма, и както показват някои тестове - това е така, на MikroTik картите са на добри цени... - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nedelin Отговорено 7 Август, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 7 Август, 2009 По характеристики на N стандарта с една антена колко трябва да прекарва? С две антени знам, 300Мбпс, а с една? Питам защото имам една идея. Тя е следната, за АП-та да пущам N стандарт. И за CPE новите едимакси на N стандарт (околко 90лв.) но с една антена, за да е по евтино на клиентите. А и колкото и да прекара пак ще е повече от B/G стандарт. А и друг въпрос ми дойде току що. Ако АП-то го пусна на B/G/N микс, и ако се закачат клиенти които са само B/G, ще пречат ли на клиентите които са на N. Поздрави!!! IoT and home automation | Largest DDoS Attacks: Are we safe? | Blockchain Technology Beyond Cryptocurrencies | Cloud Trends of 2018 | Windows or Linux for your servers | The Benefits of IPMI for your dedicated server Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 7 Август, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 7 Август, 2009 ако клиентите са до 100 метра става N антените трябва да са 2 с 1 нестава Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване