master Отговорено 26 Ноември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 26 Ноември, 2012 (Редактирано) Ако му куца усилването от едната страна поне при нас се появява проблем със скоростите. За това дали има разлика между пасатска или решетка то мисля, че няма какво да се спори отговора е повече от ясен. Особено при силен дъжд решетката определено се представя по-зле. Но си мисля, че ако от едната страна няма проблеми толкова с вятъра и за да спи спокойно може да си сложи една 120-140ка а там където е проблема с вятъра да е решетка ако толкова види зор. Освен това 11b и а то имат голяма разлика пък и тогава нямаше много радиа. п.п. Ако времето позволява колегата мисли да прави един 10км с 2 шуменски като там изискването е по-принцип няколко мегабита но ще видим какво ще се постигне като се има в предвид и ефира. Редактирано 26 Ноември, 2012 от master Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик SS7 Отговорено 27 Ноември, 2012 Собственик Доклад Сподели Отговорено 27 Ноември, 2012 Ami обикновено площта на тинекето е по-голяма, съответно и усилването . По остра диаграма. Ще спечели около 3-5 дБ. Аз бих взел едно 100 см тинеке и бих го надялкал на решетка - това в кръга на шегата. Тия неща се смятат , а не се умуват по форумите , т.е. може да се окаже, че ще стане и с решетка(и). Аз ли само прочетох , че колегата ще ползва една поляризация? И защо пък да не става с решетка? Кво е по-лоша антена от тенИкето? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 27 Ноември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 27 Ноември, 2012 В релоуд сега загледах някви QLP30 за 90лв. , но няма представа кой ги е заварявал, на снимка са добре http://www.reloadbg.com/anteni5.html ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bobo Отговорено 27 Ноември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 27 Ноември, 2012 На решетките по принцип им е слабо окачването . Огледай се за някоя със солидно такова и може да пробваш. Аз лично бих заложил на 60см Пасат и Радом за да няма изненади зимата . Комбинацията е достатъчно оптекаема и силния вятър няма да и направи нищо . Успех ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RudY-ElectriC Отговорено 27 Ноември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 27 Ноември, 2012 QLP30 в релоуд, това е лят алуминии, няма заварки по него, това е антена тип така наречените ГРИДОВЕ, не е калифорния, не е направена от стоманена тел, но опредлено окачването и е доста слабо, къса се като лист хартия при сериозни ветрови натоварвания. окачването е. А самата антена се разглобява на две части. …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 27 Ноември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 27 Ноември, 2012 Имаме такива но по малки като размер и са със същото окачване. Но то няма смисъл от повече. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ushoplias Отговорено 28 Ноември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 28 Ноември, 2012 А между другото, едни латвийци правиха двуполиразионни решетки, само да потърся, ако се сетя, кои бяха. ПП: те били украинци, сори за грешката http://www.sstua.com/index.php?p=news 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване