Jump to content

Проблем със сапунерка /АP/

jordan_ruse

Recommended Posts

Здравейте. Имам няколко 54мгбт ап-та Surecom от който като цяло съм много доволен. С атерос чипове са и макар да греят мнооого работят. Едното обаче нещо ми прави магарии. Не съм сигурен дали е за тук темата но не знам къде точно да я пусна та : Ап-то работи, НО когато си направи максималната скорост /пуснат торент на лаптоп/ и пинга изчезва за няколко секунди. Понякога даже и pppoe-то се разкача но не винаги. След минаването на въпросните 4-5 секунди АП-то отново работи но прекарва не повече от 4-5мегабита и то с някакви пингове от около 1к. Някакви идей къде да търся ??!?

Антени не е защото сменях пигтели а те са запоени на платката. Захранване също не е защото на АП-то му трябват 2А а аз съм го пуснал с 3А Делта захранване което твърдо държи 5.2волта.

Благодаря за коментарите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Администратор

процесорчето не издържа спри му филтрите и му дай една идея шеип лимит преди него

Харесай поста ^^^
acer.gif htc.gifsigpic4024_2.gif

Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа

ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

проблема е там че пред мен има 2 абсолюно едни и същи устройства който работеха без грешка. Едното обаче започна да се дъни. Пробвано е с различни захранвания и смяна на антени, канали и има радиаторчета на греещите компоненти макар заводско да са "голи". Наистина нямам идея защо прави така. Иначе ако сложа лимит 10-тина мегабита на акаунта си работи......

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

• No registered users viewing this page.
  • Създай нов...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.