MiPSus Отговорено 19 Ноември, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 19 Ноември, 2012 Голям ,ма само на покритие и пари ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ogorogo Отговорено 19 Ноември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 19 Ноември, 2012 Ми то нали това е целта на занятието. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NeTmAsTeR Отговорено 19 Ноември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 19 Ноември, 2012 голям , голям колко да е голям - колко два по малки - или три никакви Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 19 Ноември, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 19 Ноември, 2012 5 мбит ще задоволят 80 % от потребителите 2 ми се струват малко, ако някой ден пък и торентите изчезнат най - вероятно ще навлезне платеното онлайн съдържание Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 19 Ноември, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 19 Ноември, 2012 Амин , чул те господ! ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Semoff Отговорено 19 Ноември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 19 Ноември, 2012 5 мбит ще задоволят 80 % от потребителите 2 ми се струват малко, ако някой ден пък и торентите изчезнат най - вероятно ще навлезне платеното онлайн съдържание По добре да не изчезват, че тогава ще останат само мобилните оператори с куците флашки Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 19 Ноември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 19 Ноември, 2012 E то нали това е идеята да останат само най-големите. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 19 Ноември, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 19 Ноември, 2012 Флашките съществуват защото са много малко абонатите ползващи ги, ако дори малко си дигнат пазарния шер, просто клетките им ще паднат ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NeTmAsTeR Отговорено 19 Ноември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 19 Ноември, 2012 (Редактирано) чакаме LTE - блъскам борд със флашка във багажника на вектрата и съм в джаза . То и авто радио с андроид и подръжка на онлаин радио станции ще трябва Редактирано 19 Ноември, 2012 от NeTmAsTeR Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 19 Ноември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 19 Ноември, 2012 Никой няма да те остави да слушаш радио така. Колегата едно време като излезе неограничения нет като оферта слушаше по цял ден на плажа и накрая го отрязаха. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 19 Ноември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 19 Ноември, 2012 аз си напрайх експеримент с флашката на мтел на 3г на 1 чертичка сигнал радиото изкара 3 месеца никой не го резна Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване