Администратор kokaracha Отговорено 12 Февруари, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 12 Февруари, 2011 Ето ти простата схема... Село 1 -> оптика -> Село 2 -> гигабит суич -> RB800 <-> RB800 -> гигабит суич -> Село 3 ( Dell PE860 ) Сам си прави изводите дали минават над 100... То конкретно питането беше за хардуера от шотовете и скоростите там Иначе при схемата няма проблем сас скоротстите предполагам,но там и интерфейсите са гиги.Евентуално биха могли да се "оптимизират" ценово с атоми 5хх или rspro,все пак има криза Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 12 Февруари, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 12 Февруари, 2011 [ Евентуално биха могли да се "оптимизират" ценово с атоми 5хх или rspro,все пак има криза ... Не че много съм се занимавал но доколкото ми е известно МТ имат проблеми с N стандарта на устройства различни от техните RB платформи Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
promind Отговорено 12 Февруари, 2011 Доклад Сподели Отговорено 12 Февруари, 2011 под x86 няма проблем http://www.techstream.eu/ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 12 Февруари, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 12 Февруари, 2011 Задължително ли е да е изградено на МТ продукти ? Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 12 Февруари, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 12 Февруари, 2011 Задължително ли е да е изградено на МТ продукти ? всеки работи с това което може Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 14 Февруари, 2011 Доклад Сподели Отговорено 14 Февруари, 2011 Сега чака реалните ви тестове срещу RoketM5, да видим кое говно е по-гоуемо ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
progressive Отговорено 25 Февруари, 2011 Доклад Сподели Отговорено 25 Февруари, 2011 Добре някои нямали да пусне нек'ви тестове и някои да каже НТ как стават там нещата,некви настройки само общи работи по темата което май всички го знаеме..........настройки..! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Madafaka Отговорено 10 Март, 2011 Доклад Сподели Отговорено 10 Март, 2011 Няма да се плашиш всички си траят общо взето според мен трябва да пробваш. :) Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
promind Отговорено 16 Март, 2011 Доклад Сподели Отговорено 16 Март, 2011 Ето малко снимки от днешния линк http://www.techstream.eu/ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 16 Март, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 16 Март, 2011 ако се пусне теста не от борда може и повече да изкара поиграй си с http://wiki.mikrotik.com/wiki/Manual:IP/Packing без компресия а защо не и с Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 17 Март, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 17 Март, 2011 а някой постигал ли е добри резултати с х86 дъна Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 17 Март, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 17 Март, 2011 http://www.mikrotik-bg.net/index.php?topic=547.msg5439#msg5439 Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
promind Отговорено 17 Март, 2011 Доклад Сподели Отговорено 17 Март, 2011 ако се пусне теста не от борда може и повече да изкара поиграй си с http://wiki.mikrotik.com/wiki/Manual:IP/Packing без компресия а защо не и с Играл съм си с пакинг-а...разликата е минимална и пинг-а се вдига с 1/2мс... При все, че тия линкове ги правим за да се перчим пред конкуренцията не виждам смисъл да си играя да го тунинговам http://www.techstream.eu/ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 17 Март, 2011 Доклад Сподели Отговорено 17 Март, 2011 Я направи tcp тест да видем колко щте мине Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 17 Март, 2011 Доклад Сподели Отговорено 17 Март, 2011 Кога ще има резултат с реалне TCP трафик, pps при 100% CPU .....или поне близко до реалното? ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване