NetworkPro Публикувано 25 Юли, 2009 Доклад Сподели Публикувано 25 Юли, 2009 Надявам се да стартирам дискусия за тия карти ултра безизвестни. Тествали са ги wisp.bg и май само от там могат да се купят от цял свят хе хе. И казват че стават. Яки са като Ubiquity XtremeRange и са малко по-евтини във wisp.bg но според мен могат и трябва да са още по-евтини. Приложения файл е коректната спецификация на 30dBm модела, където има таблица със Receiver Sensitivity която може да се сравни с други продукти. p.s. Явно тест на 25 километра с по-слабтие 26 децибелови карти APC: http://wispbg.com/forum/viewtopic.php?f=11&t=5 Картите които wispbg предлагат в момента http://www.wispbg.com/wireless-minipci-c-25.html - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 25 Юли, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 25 Юли, 2009 имаше една тема за бондинг , там бях постнал тестове, поне за бондинга не виждам нищо необичайно в тая карта. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 25 Юли, 2009 Доклад Сподели Отговорено 25 Юли, 2009 При мен е това. 2 броя от най-тънките, като цена (не е модела 30, но просто за съпоставка с CM9 например). Разстоянията са 10км в едната посока и 8км в другата. Антените са 29 решетка и паница 60см. Доволен съм, но не и изумен. Включват се добре в ценовия диапазон 60+лв. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик SS7 Отговорено 25 Юли, 2009 Собственик Доклад Сподели Отговорено 25 Юли, 2009 Много съм доволен и от APC11 и от APC26 . 1 Ват карта е безумие ненужно висока мощност , а както знаем повечето мощност от необходимата пречи. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване