ushoplias Отговорено 9 Ноември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 9 Ноември, 2012 Пробвай с distance=indoors, мернах май някакви коментари за това. Друго, което може да е проблем: country=no_country_set, а картата на лаптопа ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sftt Отговорено 9 Ноември, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 9 Ноември, 2012 Пробвай с distance=indoors, мернах май някакви коментари за това. Друго, което може да е проблем: country=no_country_set, а картата на лаптопа ? Пробвах с индор , статично зададена дистанция няма разлика. П.П. всичко си работеше както трябва до момента когато една вечер ми трябваше да го сменя от АП на клиент за да направя един тест. До тогава всичко си беше наред след това вече не съм в състояние да го направя както искам .Настройките са същите няма разлика . В даден момент когато правя тест КОМП------АП----СЪРВЪР скороста е добра както трябва .Но след това пак същия тест скороста умира. Също така забелязах при СПИЙД тест през браузера при ht Above си отчита реалния трафик 7 мб. Сменям настройките на ht below и скороста е уп 0,3 дов.0,2 .За първи път ми се случва това настройвал съм си много АП но това не съм го срещал. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ushoplias Отговорено 9 Ноември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 9 Ноември, 2012 А рестарт ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sftt Отговорено 9 Ноември, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 9 Ноември, 2012 Рестарт , ресет то дефаут всичко наистина нямам обяснение . Смених антени кабели пигтейли захранване. Ефекта пак е същия. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване