jaredharet Публикувано 15 Октомври, 2012 Доклад Сподели Публикувано 15 Октомври, 2012 От къде най-евтино мога да купя резачка за оптично влакно? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 15 Октомври, 2012 Доклад Сподели Отговорено 15 Октомври, 2012 (Редактирано) имам един CT-07 в девствено състояние... артиса. Ако ти допада можем да измислим цена. Редактирано 15 Октомври, 2012 от Mile Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 29 Октомври, 2012 Доклад Сподели Отговорено 29 Октомври, 2012 я ми я измисли и на мене на ПМ ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jaredharet Отговорено 29 Октомври, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 29 Октомври, 2012 резачките от mile са вече при мен Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
xdream Отговорено 6 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 6 Март, 2013 (Редактирано) Почти го докарах до рекламна брошура. В действителност исках да покажа, макар че повечето от вас са врели и кипели в областта на оптичните мрежи, потресаващата разлика между счупено и срязано влакно. Чудя се, някой има ли опит с подобна резачка, като тази от снимката по-долу ?! Има ли интерес към подобни инструменти ? Редактирано 6 Март, 2013 от xdream Работя във Videomax AVS - ако се нуждаете от нещо - пишете ми. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
space Отговорено 6 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 6 Март, 2013 Да тези резачки също са добри ,нямат въртящ блеид ,но режат добре,имам такава само че е Siecor , има и такъв модел на Fujikura ,конкректно тази на снимката нямам идея каква е като марка.При всички случаи мисля ,че си заслужават. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 7 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 7 Март, 2013 Това на снимката е Fitel S-315 , но без етикети Аз го ползвам (оригинале made in Japan) и съм много доволен - единствения предвиден да решеш висящ във въздуха ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BobyKirov Отговорено 10 Март, 2013 Доклад Сподели Отговорено 10 Март, 2013 и аз съм много доволен от същият модел . Уеб Дизайн Габрово Кабели за диагностика Купувам Продавам Бизнес Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ostrieto Отговорено 17 Май, 2013 Доклад Сподели Отговорено 17 Май, 2013 Колеги някой ако може да измисли и за мен една такава на разумна цена заедно с един сплайсер пак на разумна цена , безкрайно ще съм му благодарен Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
borislavvg Отговорено 17 Май, 2013 Доклад Сподели Отговорено 17 Май, 2013 Ето резачка и това Fujikura FSM-20PM пиши на лично Ако неможеш да помогнеш, поне не вреди. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване