netuno Публикувано 11 Октомври, 2012 Доклад Сподели Публикувано 11 Октомври, 2012 Имам проблем с TPLinkWR340G, който е умрял внезапно според думите на познатият, който ми го донесе. Няма реакция на RESET. При включване мигват всичките лампички, а Power LED си свети. До колкото знам е вързан директно към захранването, така че не ме бърка. Единствената реакция е отново мигване на лампичките, когато докоснах 2-та контакта на кварца на платката индицентно. Отделно, лампичката SYS свети, но едвам се вижда, също както и за LAN4, но още по-слабо. Мислех си с подходящ кабел да се опитвам да му наливам фърмуър, но оставам с усещането, че проблемът е по-сериозен отколкото подозирам. Искам да попитам - срещал ли е някой подобен проблем и дали въобще си струва да хабя време и усилия с него? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 11 Октомври, 2012 Доклад Сподели Отговорено 11 Октомври, 2012 Най-вероятно е омазан флаш и ако питаш мен много не си струва времето и нервите. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bobo Отговорено 11 Октомври, 2012 Доклад Сподели Отговорено 11 Октомври, 2012 Тия "пепелници" не си заслужават човек да се бори с тях . Смяна с по-нов "пепелник"--> wr740n да речем. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
netuno Отговорено 11 Октомври, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 11 Октомври, 2012 (Редактирано) Значи омазан флаш и с TTL към RS232 може и да станат нещата? А и ми е интересно как защо точно така се е получило, ама нейсе... п.п То освен TTL to RS232 май няма друг начин за излизане от ситуацията? Редактирано 11 Октомври, 2012 от netuno Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 11 Октомври, 2012 Доклад Сподели Отговорено 11 Октомври, 2012 По принцип да но ако самия чип е заминал както не веднъж се е случвало ще стане със замяната с нов + програматор. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
netuno Отговорено 11 Октомври, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 11 Октомври, 2012 (Редактирано) По принцип да но ако самия чип е заминал както не веднъж се е случвало ще стане със замяната с нов + програматор. Значи го мятам в най-близкото кошче. Не си заслужава играчката да разпоявам FLASH на SMD монтаж, че да търся нов флаш, че да го програмирам, че да го запоявам. Благодаря ви сърдечно за отговорите. Редактирано 11 Октомври, 2012 от netuno Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
free Отговорено 27 Ноември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 27 Ноември, 2012 За спорта съм слагал 16 MB рам и съм го флашвал до WR543G, но както написаха по-горе WR740N или по-голям ако бюджета позволява това. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tsunami Отговорено 28 Ноември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 28 Ноември, 2012 п.п То освен TTL to RS232 май няма друг начин за излизане от ситуацията? Вадиш флаша и пишеш на програматор. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване