Администратор Велин Публикувано 9 Октомври, 2012 Администратор Доклад Сподели Публикувано 9 Октомври, 2012 Обикновено са заминали след бури, наностейшън локо 6-7 броя и рокет, нанобридж. За връзка или на лични или 0897 84З 77З Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jordan_ruse Отговорено 10 Октомври, 2012 Доклад Сподели Отговорено 10 Октомври, 2012 от кой град си колега ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 10 Октомври, 2012 Автор Администратор Доклад Сподели Отговорено 10 Октомври, 2012 Ако ти си в Русе аз съм на другия край Златоград , какво предлагаш ? Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jordan_ruse Отговорено 10 Октомври, 2012 Доклад Сподели Отговорено 10 Октомври, 2012 да пием по една бира и да направим молитва против гръмотевици )) Сега сериозно, ако имаш повече на брой устройства с изгорели лан-ове ще бъде оправдан целия напън по куриери и подобни щуротий. Днес пуснах запитване към една фирма за колко дена и на каква цена на едро ще ме снабдят с няколкото вида лан чипове, че и на мен ми се намира някое друго гръмнало борд-че и 2 булета. поздрави. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 10 Октомври, 2012 Автор Администратор Доклад Сподели Отговорено 10 Октомври, 2012 е то и други колеги може да се обадят Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jordan_ruse Отговорено 10 Октомври, 2012 Доклад Сподели Отговорено 10 Октомври, 2012 (Редактирано) ако обичаш разглоби по една бройка от вид изгорели твой неща и снимай платката или направо чипа, ако знаеш кой е виновника. мисълта ми е да знам какво да поръчвам. знам какви са чипчетата на нано5/2 рб411/булет5 , но предполагам че може да има и други. п.п. и на рб450, бр433/433ах знам какъв е, но до друга прецакана техника не съм се докосвал !!! на последък ползвам предимно рб711 но да си призная идея нямам там какво има. Редактирано 10 Октомври, 2012 от jordan_ruse Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 11 Октомври, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 11 Октомври, 2012 На 750 пробвал ли си се ето снимка КЛИК Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jordan_ruse Отговорено 11 Октомври, 2012 Доклад Сподели Отговорено 11 Октомври, 2012 111111, излишното на тази снимка е големия чип от дясно и понеже е гигабитов това трябва да е проблемния компонент. точно такъв на такъв борд не съм сменял но като се има в предвид размера му спрямо друготе компоненти смятам че мога да го отлепя и запоя нов, защото съм правил подобно нещо. виж колко струва чипчето и си направи сметка заслужава ли си мъките. аз съм ЗА. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 11 Октомври, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 11 Октомври, 2012 Понятие си нямам от къде може да се вземе такъв чип на дребно Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jordan_ruse Отговорено 11 Октомври, 2012 Доклад Сподели Отговорено 11 Октомври, 2012 какво пише на него ? *нямам такъв под ръка че да погледна. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
donioi Отговорено 11 Октомври, 2012 Доклад Сподели Отговорено 11 Октомври, 2012 даите номерата на чиповете и мога да направя запитване за цена Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts