jordan_ruse Публикувано 1 Октомври, 2012 Доклад Сподели Публикувано 1 Октомври, 2012 Продавам гореспоменатата видео карта. Работи безпроблемно = 2 дена без да спира се "въртеше" 3D Mark 2003 и не е спрял. Бях забравил че съм го пуснал да се тества и ... . Картата е със сменен радиатор защото със стоковия си още като нова работеше на притеснителни /за мен/ температури. Причината за продажбата е покупка на нова машина. Намира се в Русе но пътува. За контакт 0898 92 31 17. Поздрави. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NeTmAsTeR Отговорено 1 Октомври, 2012 Доклад Сподели Отговорено 1 Октомври, 2012 марка модел има ли си Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jordan_ruse Отговорено 17 Ноември, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 17 Ноември, 2012 още се продава продължава да си търси собственик Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NeTmAsTeR Отговорено 17 Ноември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 17 Ноември, 2012 марка модел има ли си Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jordan_ruse Отговорено 20 Ноември, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 20 Ноември, 2012 модела е ясен, пройзводителя не. няма нищо по платката а лепенката много отдавна беше отстранена. за това и още първия път като попита не дадох отговор. поздрави. продадена Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts