mitko712 Публикувано 30 Септември, 2012 Доклад Сподели Публикувано 30 Септември, 2012 Вижте как изглежда котлон Gorenie и според сервиза това е нормано и тяхния отговор...прикачам отговора на официялния сервиз. за това каква е причината нагревателната плоча да не "засветява" в пълен кръг и да има незасветена част във формата на парче от торта , което е заводски изпълнено и не е техническа неизправност на уреда. Уреда не е за осветление. А при закупуването на котлона светеше цялата част като по малкия.И аз им обеснчвам,че светеше цялата част те ми викат аа не бъркаш се никога не е светил цялата част. Поне има и положително нещо от www.gbgs.net поне ми отговориха.А от официялния сайт още чакам отговор кой е прав и кой крив. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 30 Септември, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 30 Септември, 2012 Какво ли щеше да е извинението ако беше газов котлон? Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 1 Октомври, 2012 Доклад Сподели Отговорено 1 Октомври, 2012 Това е все едно както в официялния на Mazda казаха, че нямало Mazda Premacy 2003 . И човека им казал излезте да ви я покажа на паркинга ви е. За този котлон според мен си трябва заманя с нов. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване