jordan_ruse Публикувано 27 Септември, 2012 Доклад Сподели Публикувано 27 Септември, 2012 (Редактирано) дъно - GA-8I945GZME-RH * двуканална рам, вградено видео, марвел гигабит Лан http://www.gigabyte....a-8i945gzme-rh/ процесор - Celeron D 3.06GHz , 512kb L2 cache, 533FSB http://www.cpu-world...c/SL/SL9KN.html + охладител за процесора рам памет - Kingston 2 x 512MB /за да работи дуъл ченъл-а/ цена : 70лв контакти : намира се в Русе и пътува за където се наложи. телефон за връзка 0898 92 31 17. Поздрави. *** може да се продаде без рамта и цената е 60лв. Редактирано 28 Септември, 2012 от jordan_ruse Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
darkavenger Отговорено 27 Септември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 27 Септември, 2012 (Редактирано) Взимам го за 10 лв. Пиши ми на ЛС за да ти пратя Адрес Редактирано 27 Септември, 2012 от darkavenger Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 27 Септември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 27 Септември, 2012 хахах тъп ли си или на тъп дрехите носиш? 1 Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jordan_ruse Отговорено 28 Септември, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 28 Септември, 2012 извинявам се ако съм подвел някой, но промоцията беше " -10лв " тоест 10лв на долу от цената а не 10лв за нещата който продавам. Но това не е важно защото предложението ми беше за вчера а никой не се възползва и цената си остава каквато е и си чакат новия собственик чаркалаците. Поздрави. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dabadaba Отговорено 28 Септември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 28 Септември, 2012 извинявам се ако съм подвел някой, но промоцията беше " -10лв " тоест 10лв на долу от цената а не 10лв за нещата който продавам. Но това не е важно защото предложението ми беше за вчера а никой не се възползва и цената си остава каквато е и си чакат новия собственик чаркалаците. Поздрави. Напротив, промоцията ти беше - 10 лв, което значи, че подаваш за 10 лв, а не както си го писал сега -10 лв, което е десет лева надолу. Ма кво ти пука - един знак, кво толкова... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Balthazar Отговорено 29 Септември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 29 Септември, 2012 хахах тъп ли си или на тъп дрехите носиш? Хахахах Баце верно не издържа Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jordan_ruse Отговорено 2 Октомври, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 2 Октомври, 2012 продадени са нещата. няма да трия темата че ме смъмриха . Поздрави и и нека Свети Линк да е с вас !! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts