sftt Публикувано 22 Септември, 2012 Доклад Сподели Публикувано 22 Септември, 2012 (Редактирано) Здравейте, с какво бихте заменили опорния рутер? Когато говорим за аналози на cisco , juniper. Но желаем да бъде PC. 1. pfSense. 2.vyatta. П.П. И двете са ми любими но немога да преценя точно коя би била подходяща. Няма да има bgp сесий. Редактирано 22 Септември, 2012 от sftt Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NeTmAsTeR Отговорено 22 Септември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 22 Септември, 2012 (Редактирано) pF e SOHO , вятата на мен не ми харесва - що не Микротик Редактирано 22 Септември, 2012 от NeTmAsTeR Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
solar_sea Отговорено 22 Септември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 22 Септември, 2012 Щото CCR още го няма на пазара Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sftt Отговорено 22 Септември, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 22 Септември, 2012 pF e SOHO , вятата на мен не ми харесва - що не Микротик Ами поради куп вече пречини! За това търся общото мнение . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Anatoli Отговорено 22 Септември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 22 Септември, 2012 Аз съм с две ръце за PF има си допълнителни пакети към инсталацията направен е много user frendly а и аз си падам по (шарениката) , vyaata маи нямаше web интерфейс и там само на конзола поне по спомен така беше аз лично не сам работил на това дистро но имам колеги които са работили и общо взето не бяха очаровани Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник" Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 22 Септември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 22 Септември, 2012 MikroTik RouterOS - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Anatoli Отговорено 22 Септември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 22 Септември, 2012 (Редактирано) mikrotik os си е най, но колегата пита коя от двете не третата Редактирано 22 Септември, 2012 от Anatoli Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник" Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sftt Отговорено 22 Септември, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 22 Септември, 2012 мт . знаем добре че за нещо подобно не става , от личен опит го казавам. За това зададох горепосочения въпрос. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NeTmAsTeR Отговорено 22 Септември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 22 Септември, 2012 Да бе да не става - аиде сега - има си бъгове и особености ама може би става ... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
solar_sea Отговорено 22 Септември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 22 Септември, 2012 В крайна сметка, ако са чак толкова зверски изискванията - или нещо с custom asic, или MPLS ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 22 Септември, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 22 Септември, 2012 (Редактирано) Разликата в проложението и самите сървайси е голяма. И в двете има функционалности който ги има или няма в другата ОС. Като цяло по завършения гъвкав и готов за многоцелеви приложения е pfsense. п.с pfsense наистина е ориентирано към широката масова употреба,но в никакъв случай не може да се каже,че е soho.Който твърди това или не е запознат с него или с качествата му Редактирано 22 Септември, 2012 от kokaracha 1 Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 22 Септември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 22 Септември, 2012 да бе зверски изисквания. едно супермикро 1U и това е. като му мине гаранцията продаваш и взимаш следващото. OS каквато ти е лесна за работа. На мен ми е лесно да е комерсиална и да не пипам. Други харесват да си роват и оптимизират всеки божи ден. Въпроса е да си изясниш ти от кой тип си Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Anatoli Отговорено 22 Септември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 22 Септември, 2012 мт . знаем добре че за нещо подобно не става , от личен опит го казавам. За това зададох горепосочения въпрос. микротик да не става за офис малко несериозно, че какво ще искаш толкова от тоя рутер кафе ли да ти прави или да ходи за за по бира, това го казвам с добри чувства да не се обиди някой Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник" Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 22 Септември, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 22 Септември, 2012 Давай на NetBSD Vyatta си има web интерфейс на безплатната версия само че трябва да си го инсталираш http://www.vyatta.or...ic.php?p=105790 Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sftt Отговорено 22 Септември, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 22 Септември, 2012 (Редактирано) Да бе да не става - аиде сега - има си бъгове и особености ама може би става ... Не става за опорен сървар ! Тествано е и още има много бъгове който трябва да се махат.За това въпроса ми беше конкретен. Редактирано 22 Септември, 2012 от sftt Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване