hollow Отговорено 31 Май, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 31 Май, 2009 Да със сектор на хоризонтална съм само че въпросното чудо си го връзвам към омнито ... относно картите дане би аз да греша нещо но примерно в МТик-а отивам на TX Power и задавам all rates fixed примерно 15 - така ли се намаля картата или аз греша нещо Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 31 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 31 Май, 2009 Аз това имах в предвид, да. - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 31 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 31 Май, 2009 Свали ги под 100мВ трябва да работи пак.. виж закачи едито на 14 ти канал то го подържа там е малко от малко по-чисто аз поне във Варна нямам никакви грижи на него То и само там намерих да е фрии.На другите има по мин.15 ап та Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hollow Отговорено 31 Май, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 31 Май, 2009 Свали ги под 100мВ трябва да работи пак.. виж закачи едито на 14 ти канал то го подържа там е малко от малко по-чисто аз поне във Варна нямам никакви грижи на него То и само там намерих да е фрии.На другите има по мин.15 ап та Я сега ми го кажете като на малоумник ..... кое да сваля и как че нещо не зацепих несъм толкова навътре в работите като вас все пак Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 31 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 31 Май, 2009 Пак от там с децибелите - dBm = log10 (mW)*10 mW =10^(dBm/10) 40 dBm 10.00 watts 36 dBm 4.00 watts { Maximum ERP allowed by FCC in U.S. 30 dBm 1.00 watts 27 dBm 500 milliwatts 26 dBm 400 milliwatts 25 dBm 320 milliwatts 24 dBm 250 milliwatts 23 dBm 200 milliwatts { Typical output from WLAN devices at 915MHz 22 dBm 160 milliwatts 21 dBm 130 milliwatts 20 dBm 100 milliwatts { Maximum ERP allowed by E.T.S.I. In Europe 15 dBm 32 milliwatts 10 dBm 10 milliwatts 5 dBm 3.2 milliwatts 4 dBm 2.5 milliwatts 3 dBm 2.0 milliwatts 2 dBm 1.6 milliwatts 1 dBm 1.3 milliwatts 0 dBm 1.0 milliwatts 1- dBm 0.79 milliwatts 5- dBm 0.32 milliwatts 10- dBm 0.1 milliwatts 20- dBm 0.01 milliwatts 30- dBm 0.001 milliwatts 40- dBm 0.0001 milliwatts 50- dBm 0.00001 milliwatts 60- dBm 0.000001 milliwatts 70- dBm 0.0000001 milliwatts 80- dBm 0.00000001 milliwatts {Receive threshold for most WLAN devices Значи под 20 dBm А 14-ти канал е - от MikroTik-а пускаш държавата на Japan и сетваш последната честота от списъка 2487 мисля че беше. - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 31 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 31 Май, 2009 За едимакса е следното http://192.168.2.1/hwset.asp , там се избира regulation domain , т.е. до кой канал да работи. Поддържа и 14-ти канал. По дефаулт не подържа 14 ти канал! Като 192.168.2.1 е ИП то на едито и може да е различно т.е. си напиши това коеот при теб и добави зад него останалото от по-горе.. п.п. Слагай и последен фирмуер от сайта! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hollow Отговорено 31 Май, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 31 Май, 2009 много благодаря и на двамата .... просто съм очарован от хората тук в този форум ненормално яки сте Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 31 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 31 Май, 2009 Това е идеята на форума А сега имаш няколко "сценки" за пройграване и си Ти ... и казвай ако има зор.. Няма си прибираш "сергията" Клиенти не се отказват особено в твоя случай се натиска колкото може стига да не е безбожно скъпо.. ... .. п.п. хардуера на едито и в частност приемника има склоност да оглушава от задръстен ефир.. Ако бяха му наситили и лентовите филтри на платката може би щеше да е по-добре но уви..Помисли и за друг тип клинтски у-ва аз сега правя тестове с УСБ та с дълги кабели и по-добра антена като гоня ниска цена.И поне 5-10 мегабита сигорни. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 31 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 31 Май, 2009 По-добре Edimax-овете APтата отколкото USB-та, освен ако не е някакво специално USB. Напомням че APто за което става въпрос в темата трябва да се охлажда добре. - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 31 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 31 Май, 2009 Е да те мойте имат радиатори на чиповете и са бетон Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hollow Отговорено 5 Юни, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 5 Юни, 2009 Ако евентуално Ви интересува засега дави кажа как се оправиха нещата / работи 4-5 дена вече / 1.Занулихме контакта по който се "качва" ток до АП-то 2.Занулихме и разклонителя ... 3.Облицовах цялата вътрешна част на пластмасовата кутия с алуминиево фолио Засега работи и не е давало никакви признаци на "ослепяване" дано да нямам повече проблеми с т'ва нещо че вече нощем се будя и питам на колко % вижда сектора Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 5 Юни, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 5 Юни, 2009 статично електричество отиваш пипаш да се разреди и пак е пушка Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hollow Отговорено 6 Юни, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 6 Юни, 2009 Или си правя палатка на покрива и чакам да ми званне като вида че е клиента пипам да се разреди и затварям телефона Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 6 Юни, 2009 Доклад Сподели Отговорено 6 Юни, 2009 Ако ми се наложи да отида повече от 3 пъти до какъвто и да е device заради проблем преправям всичко. Вместо да си играеш да кажем 36 часа (4 работни дни с минимална цена по 30лв на ден) да беше сменил кутията с алуминиева (25лв) и устройството (булет да кажем 80-тина) и останалите 15лв да втечниш. Разликата от 4 часа я оставям за монтаж и пиене на бира. Приеми го като съвет. Кадето отиваш аз от там си идвам. Пеша! Всякакви подобни сапунерки работят по ИЗКЛЮЧЕНИЕ стабилно и имат нечовешкия навик да зависват в най-неподходящите дни (то има ли въобще подходящи?). UB въпреки, че не са цвете и те поне успяват да направят по 2-3 месеца ъптиме. При теб с 10 клиента е перфектно да почнеш от самото начало да правиш мрежата, като хората. Ще ти излезе много по-евтино във времето. Най-скъпото е съпорта. Ако липсва нуждата от него времето се използва за бира и преправяне на проблемни места, което е равно на дуракоустойчивост. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 6 Юни, 2009 Доклад Сподели Отговорено 6 Юни, 2009 Ммм да доста вярно.. Но аз бях предложил да мине на друг банд но явно човека нейска поради някакви причини незнам все пак мрежата си е негова Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване