Администратор Велин Публикувано 6 Септември, 2012 Администратор Доклад Сподели Публикувано 6 Септември, 2012 регулярен дискънект на лан порта ... пълна тъпотия версия 5.15 Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 6 Септември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 6 Септември, 2012 Това ми го правеше един РБ750 но не толкова често. В началото си мислех, че проблема е в отсрещния девайс на лана но не е от там. Сменях няколко версии сега е с 5.16 и го прави на месеца по 1-2пъти и дори не се усеща. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 6 Септември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 6 Септември, 2012 В метален корпус ли е и кабелите екранирани ли са ? - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 6 Септември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 6 Септември, 2012 Не е от това 100мегабита вървят и по медна тел от транформатор. При нас е с FTP та сеамакс с 4-5м кабел. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 7 Септември, 2012 Автор Администратор Доклад Сподели Отговорено 7 Септември, 2012 В метален корпус ли е и кабелите екранирани ли са ? Да, в метална кутия е и кабела е екраниран, не повече от 10м. ся го ъпдейтнах на 5.20 ... Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 7 Септември, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 7 Септември, 2012 виж смяна на лан протектора или суича имам чувството че не е съвместим със "зелен порт" Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 7 Септември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 7 Септември, 2012 След ъпдейта оправи ли се ? Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 13 Септември, 2012 Автор Администратор Доклад Сподели Отговорено 13 Септември, 2012 същата работа си е ... суича е обикновен тплинк 8 порт гигабитов само че съм пуснал микротика да работи на 100мбит лан update: вече един ден не е правило проблем, въпроса е че направих няколко неща, ъпдейт на фърмуера и смяна на захранване и протектор , захранването и преди го бях сменял до момента беше 24в на убнт сега е с пое на микротик и 18в адаптер. 1 Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване