ka4o_pi4a Отговорено 17 Юли, 2014 Доклад Сподели Отговорено 17 Юли, 2014 Това с дъжда въобще не е така. Имаме линк с 24GHZ-те антени на 7 км. Скоростта е около 700 мегабита в посока. Държат около 60-70 клиента като има и клиенти използващи IP TV. Проблеми няма. Преди това линка беше с RB800 и по 2 антени от страна в бондинг - те смогваха на трафика, но вдигаха чат пат времената и така TV-то не работи. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 17 Юли, 2014 Доклад Сподели Отговорено 17 Юли, 2014 Явно е много субективно защото съм виждал не веднъж релейките на гсм те да падат при силен дъжд. Последния пример е от Бургас миналия уикенд. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 17 Юли, 2014 Доклад Сподели Отговорено 17 Юли, 2014 След излизането на АЦ стандарта тоя фибер не е рентабилен от финансова гледна точка на 5 гхз Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ефект Отговорено 18 Юли, 2014 Доклад Сподели Отговорено 18 Юли, 2014 (Редактирано) Вярно е всичко над 10Гхз пада при силен дъжд над 7км. Конкретно за PowerBridge M10 и AirFiber24 простo изчезват за по 2~5 min. Редактирано 18 Юли, 2014 от ефект няма начин да няма начин Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vesuvius Streamline Отговорено 16 Август, 2014 Доклад Сподели Отговорено 16 Август, 2014 AirFiber 5U - 19км, 450Mbps в посока Mikrotik & Ubiquiti Networks Distributor. Antennas Manufacturer. Online Sales of Wireless Equipment. Wireless Services & Solutions. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 16 Август, 2014 Доклад Сподели Отговорено 16 Август, 2014 все едно микротик с 90см на 20 км ще ги направи толкова на АC а разликата в цената е Огромна Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 17 Август, 2014 Доклад Сподели Отговорено 17 Август, 2014 Мисля, че колегата има предвид 450Мб фулл дуплекс... ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 17 Август, 2014 Доклад Сподели Отговорено 17 Август, 2014 да да друг пат ако е на 5 км може Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RudY-ElectriC Отговорено 19 Август, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 19 Август, 2014 да да друг пат ако е на 5 км може Защо си като Тома Неверни, забил си на тема Микротик и край, нищо друго не работи за теб, разшири мирогледа поне малко и другите фирми правят техника която се справя, да ще кажеш, ама цената е друга, прав си за цената но за всичко си има причина. …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 19 Август, 2014 Доклад Сподели Отговорено 19 Август, 2014 (Редактирано) аз не казвам е убнт не са хубави даже ги харесвам ама с тия фибери се пооляха малко от към сена според мен за 500 мб удп на 6 км и 5к лева ац стандарта може да го замести от всички гледни точки и то доста под тази цена. 24гхз пада при силен дъжд на 6 км 5 гхз ефира си е боза да дам 5к лева за 5 гхз и да ми прекара 300 мб заради кофти ефир трябва кукувица да ми е изпил мозъка абсолутно всичко ми е минало през ръцете на микротик и убнт на н стандарт от всички устройства грида си е най т..шак най много ми харесват на убнт малките панички 40-50 см дигаш си линка 5-10 км и несе занимаваш с кабели и по добни дано ац то им работи добре бридж серията 450+ Редактирано 19 Август, 2014 от jack82 Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 19 Август, 2014 Доклад Сподели Отговорено 19 Август, 2014 И всичко изписано по горе е една гола теория ... ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 19 Август, 2014 Доклад Сподели Отговорено 19 Август, 2014 теория е файбара на 5 гхз друго всичко си е така Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Networker Отговорено 19 Август, 2014 Доклад Сподели Отговорено 19 Август, 2014 Аз не мисля, че новия стандарт ще е по шумо-устойчив (поне първите за версии) от 802.11n (който също е особено чувствителен - специално с Mikrotik е голямо нагаждане докато заработи като свят).Т.е. на маса може и да ги реализира, но изкраш ли го на вън и всичко свършва . “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ka4o_pi4a Отговорено 20 Август, 2014 Доклад Сподели Отговорено 20 Август, 2014 С тая 80 MHZ лента ще му пречат 2 пъти повече мрежи на новия стандарт. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 22 Август, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 22 Август, 2014 gps синхронизацията е много важна, файбъра си е готов продукт за хора които нямат време да си играят, не се палете за всеки влак си има пътници. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване