Администратор kokaracha Публикувано 29 Август, 2012 Администратор Доклад Сподели Публикувано 29 Август, 2012 Продавам нетбук Asus Eee PC 1000H,с оригинални велурена чантичка и адаптер. -цена 330 лв Малък,лек,икономичен,удобен за носене и ползване. Работи без забележки.Матрицата (без изгорели пиксели или надрасквания) и батерията (издържа 4 -4.30 часа на работа) са в отлично състояние. Паметта му е ъпгрейдната на 2Гб рам. Леки забележки по корпуса (драскотини),от време на време вентилатора просвирва. Възможен е лек коментар в цената. За повече информация http://www.asus.com/...C/Eee_PC_1000H/ Забележки: • Компонентите нямат валидна гаранция, но са тествани на 100% и тяхната безпроблемна работоспособност е гарантирана. • При интерес,ги изпращам по куриер с наложен платеж за сметка на получателя. • Начини за връзка: Лично съобщение, Скайп - openbsdsupport, email - info@svilengrad.eu Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 11 Април, 2013 Автор Администратор Доклад Сподели Отговорено 11 Април, 2013 Нова цена - 330 лв Цената надолу - 310 лв Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts