NetworkPro Отговорено 21 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 21 Май, 2009 Mile изчислил 9лв , Madafaka изчислил 4,5 .... На EON цените за 100 вата нонстоп включен комсуматор излиза 11 лева и 80 стотинки някъде на месец, три пъти съм го смятал. Колко вата хабят импулсните захранващи блокове на компютри с RouterOS с ниско натоварване? Колко вата с високо натоварване? Ами ако е Dell/Compaq/икономично ? Ами ако е просто сглобен комп със незнайно захранване? Eth портовете на бордовете трябва да могат да се защият. Особено ако заземяването е добро. - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 21 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 21 Май, 2009 E според мен тая машинка ще мине 100W колкото и маркова да е А рб то не мисля, че и в най-критичните гърчове може да мине 20W.Иначе по отношение на горенето е да така е горят.. макар на мен да не ми се е случвало, но то като се замисля от тия близо 9 години скромен опит с мрежите имам 3-4 изгорели порта и един "взривен" комп Както и да го заземяваш то като падне директно няма отърване . Сега за това трасе 12КМ което пуснах тема. едната му точка е просто невероятна атракция като загърми...Явно там ще трябва да се мисли нещо сериозно.. п.п. и все пак кой по каква тарифа го е изчислявал това и на кое Електро разпределително дружество.. нали имат разлика в цените само имат една прилика, че всички са високи! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 21 Май, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 21 Май, 2009 Аиде стига с това горене и кое колко ток харчи.За трафици и конекций забравете тез куци рб-та,колкото и да е лесно с тях. Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Madafaka Отговорено 21 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 21 Май, 2009 Който няма пари да си плати по 5 или 10 лв тока по-добре да се занимава с земеделиe. С пръдня бизнес не се прави и най-важното замен е след буря или по време на нея клиента да не каже ей гръмна малко и хоп нет-нйет.До сега от скромният ми 7 годишен опит в разпространенйето и продаването на нет.По-усточиви от комповете няма.Имам рутербордове брак и не само лана им е гръмнал. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 22 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 22 Май, 2009 Madafaka: прав си от една страна за 5-10 те лева.. но аз лично мисля следното.... имаме точки на много места което не че е кой знай какво но тия 5-10 се събират с броя на точките и накрая като се драсне една черта.....а другото за което е по-стратегически използването на РБ...когато няма ток от никъде и сега правим със соларни клетки тестове.. там ако е нормално pc просто няма шанс....Аз лично по-съм склонен на маркова машинка + wifi карта обаче се оказва напоследък, че на някой места просто не върви цялата "хамалогия"...Иначе за базови станции така да се каже можеби няма аналог добрата стара щайга. п.п. Автора на темата не е наясно като цяло..(което няма НИЩО СРАМНО! Човек се учи докато е жив) затова му бяха изложени и 2 та варянта но той така и не каза какви са условиятя: имали ток,има ли място,какъв е бюджета,трасето временно ли е или се очаква да е по-постоянно.... Има мноого фактори който трябва да се вземат под внимание Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 22 Май, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 22 Май, 2009 той човека явно се дообърка Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 22 Май, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 22 Май, 2009 без коментар при напън 224 вата има 2x250 гиги хард има закачен и един дърт компак на 200мхз също Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 22 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 22 Май, 2009 Сложи едно PC с RuterOS на този UPS за да измериш и покажеш ватовете, ако може да е закачено с Wi-Fi и да прекарва колкото трафик може повече тест при натоварване - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 22 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 22 Май, 2009 Под микротик ос би-трябвало да е по-ниска консумацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 24 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 24 Май, 2009 Който няма пари да си плати по 5 или 10 лв тока по-добре да се занимава с земеделиe. С пръдня бизнес не се прави и най-важното замен е след буря или по време на нея клиента да не каже ей гръмна малко и хоп нет-нйет.До сега от скромният ми 7 годишен опит в разпространенйето и продаването на нет.По-усточиви от комповете няма.Имам рутербордове брак и не само лана им е гръмнал. Хубаво де не се напрягай. 50-70 клиента, бури, няма нет... В каква идилия си се забъркал? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване