NetworkPro Публикувано 8 Август, 2012 Доклад Сподели Публикувано 8 Август, 2012 София, за страната - Еконт Контакт: Skype: hypnologic или имейл: networkpro (AT) MikroTik-BG.Net или ЛС или телефон: питайте PSU FORTRON EPSILON 700 WATT прикачени са снимките. Цена: 100 лева Бонус: DVD-RW и SATA кабел НОВА ЦЕНА : 85 ЛЕВА НОВА ЦЕНА: 80 ЛЕВА и + още бонус ddr333 256mb ram 1 - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Icco Отговорено 9 Август, 2012 Доклад Сподели Отговорено 9 Август, 2012 Само на мен ли така ми се струва или си го обърнал на битак този форум ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 9 Август, 2012 Доклад Сподели Отговорено 9 Август, 2012 Спамиш ли или на мен така ми се струва Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 9 Август, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 9 Август, 2012 Не се карайте, купувайте. Нова цена: 75лв само за днес. От утре цената вдигам на 85лв. - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts