AVS Публикувано 14 Февруари, 2009 Доклад Сподели Публикувано 14 Февруари, 2009 Искам да питам има ли възможност да се закупи суперчанел лиценз от сайта на Микротик (mikrotik.com) и ако има такава възможност някой да обясни как става работата, защото аз се рових цяла вечер и нямах особен успех. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Тодор Лазаров Отговорено 14 Февруари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 14 Февруари, 2009 Защо от микротик.ком става и в БГ wifi.hit.bg www.vesuviustreamline.com сигорно и другаде, т.е. тези който продават микротик артикули. дават ти key file който импортваш и си готов Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик SS7 Отговорено 14 Февруари, 2009 Собственик Доклад Сподели Отговорено 14 Февруари, 2009 Уф , и аз се рових два дена, не открих начин да се купи от микротик. Защо от там - ами имам кредитка карта и ще стане бързо и лесно. Искам да питам има ли възможност да се закупи суперчанел лиценз от сайта на Микротик (mikrotik.com) и ако има такава възможност някой да обясни как става работата, защото аз се рових цяла вечер и нямах особен успех. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AVS Отговорено 14 Февруари, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 14 Февруари, 2009 Ами и на мен точно това ми беше идеяата-иначе до сега и аз си го вземах от БГ,но ми казаха че имало вариант директно от сайта на Микротик Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jaredharet Отговорено 14 Февруари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 14 Февруари, 2009 А някой има ли идея къде е пловдивския офис на тази фирма www.vesuviustreamline.com защото като отидох на мястото указано в сайта и като питах хората те даже незнаеха какво е микротик. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lorddredbg Отговорено 15 Февруари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 15 Февруари, 2009 ми те имат офис само в шумен е в пловдив са wispbg.com i vikteam.net Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 15 Февруари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 15 Февруари, 2009 Интересно при добрия им сайт да не са чували за MT явно на друг офис/човек си попаднал не на който е трябвало. - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
skyfx Отговорено 14 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 14 Май, 2009 от дистрибутора срещу 20 лв. и 15 мин. сте готови. Radio Transmision Systems www.rts-bg.com / ispot.bg Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване