Mile Отговорено 10 Октомври, 2012 Доклад Сподели Отговорено 10 Октомври, 2012 http://www.lannerinc.com/networkdensity/FW-7580 s quad сгъва половин рак с бордове. иначе нищо лично. специално се регистрираш за да хвалиш фирма, която си намерил на сайта на МТ. купуваш от бантустана бордове за UK. Явно фирмена политика е да предпочетат гаранция от софия Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 10 Октомври, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 10 Октомври, 2012 Миле ТОВА ще сгъне поне 2 от гореизброените от теб проблема е че не се вписват в раздела "със зарядно от лаптоп" Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 10 Октомври, 2012 Доклад Сподели Отговорено 10 Октомври, 2012 Виж сега.. аз се вписвам в цената на 1100АХ2 Това, което съм дал като линк се ползва във Watchguard XTM * Като любител на firebox имам и го знам какво е. Освен това има Cavium. За да сме честни съответстващото на борда е http://www.leitechnology.com/6-GbE-Port-1U-Rackmount-Network-Appliance-FW-7565E.htm Atom-че с 6 броя Intel 82574L Идеята не е въобще избора му на продукт, а телешкия платен възторг Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dminev Отговорено 10 Октомври, 2012 Доклад Сподели Отговорено 10 Октомври, 2012 За UK си ги купувам от местен дистрибутор. Oт бантустана си ги купувам за бантустанския офис в BG. И какво от това Не съм се регистрирал за да се заяждам, нали? Хваля каквото ми е харесало, не виждам защо трябва да се дразните. Ако не бях се регистрирал за това, щеше да е за друго и сигурно пак на някой щях да му накривя шапката като гледам атмосферата. "Възторга" ако е платен, е във вид на заплата от шефа ми, а не от някои други. За животинските сравнения, няма да падам дотам за да отвърна. FW-7580 (както и подобни) не ми е избор по много причини. Не се продава тук. Съответно няма сервиз ако евентуално потрябва. Трябва да купувам отделно RouterOS лиценз. Има по-висока консумация. A, и цената му е по-висока. RouterOS е избран вариант за routers/firewalls във фирмата от години и никой няма да тръгне да сменя платформи просто така, че трябва и преобучавам колеги после. При наличие на 20-на RB-та от различен клас във фирмата, нещата са ясни. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 10 Октомври, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 10 Октомври, 2012 RouterOS е избран вариант за routers/firewalls във фирмата от години и никой няма да тръгне да сменя платформи просто така, че трябва и преобучавам колеги после. При наличие на 20-на RB-та от различен клас във фирмата, нещата са ясни. При мен същата работа само че бордовете са повечко и са взимани в жабарско Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 10 Октомври, 2012 Доклад Сподели Отговорено 10 Октомври, 2012 ок де. предполагам има и такива хора. купуват си нещо и после тичат във форума да напишат колко са доволни.. ама моля ти се те дори ги пращали. на всичко отгоре и пристигали поръчките. как да не се регнеш в първия форум и да изсипеш цялата ти възможна благодарност. това много разведрява обстановката. прави ни по-добри Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dminev Отговорено 10 Октомври, 2012 Доклад Сподели Отговорено 10 Октомври, 2012 (Редактирано) Не съм си пил кафето и явно забравям за основен принцип: "Не хранете троловете". Взимам си бележка и дим да ме няма от тази тема. Поздрави на всички и усмихнат ден! Редактирано 10 Октомври, 2012 от dminev Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 10 Октомври, 2012 Доклад Сподели Отговорено 10 Октомври, 2012 няма лоша реклама... след кафето не забравяй да отидеш във форума на кафеджиите и да споделиш, че кафето е пристигнало. изпил си го и си много доволен. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dminev Отговорено 10 Октомври, 2012 Доклад Сподели Отговорено 10 Октомври, 2012 Наздраве! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 10 Октомври, 2012 Доклад Сподели Отговорено 10 Октомври, 2012 Нещо в последно време само градивна критика в търговския раздел последния да затвори вратата, Миро ще мете ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 10 Октомври, 2012 Доклад Сподели Отговорено 10 Октомври, 2012 Таман се чудех от кога... Ама утре че сега чета от телефона Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kalosbg Отговорено 20 Февруари, 2013 Доклад Сподели Отговорено 20 Февруари, 2013 Съобщения от рода на: "Здравейте, малки поръчки изпълняваме само чрез куриер. Ако желаете направете поръчка през сайта и ще ви я доставим." и при въпрос кой заплаща куриерските такси: " За ваша сметка е разбира се при тази цена на артикула." лично според мен не са много професионални. Не е нормално да делите клиентите си на малки и големи, на евтини и скъпи. Или ако го правите не е нужо да давате информация за това. Можеше да пишете, че не разполагате с офис (макар, че се хвалите със складови наличности) и не е нужно да коментирате цената арктикула нали вие сте я измислили Това е просто съвет от мен. Иначе действат много бъзо и предлагат на най-добрата цена на пазара в BG (поне това което мен ме интересуваше) Поздрави и успехи! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KaCh Отговорено 20 Февруари, 2013 Доклад Сподели Отговорено 20 Февруари, 2013 Нещо в последно време само градивна критика ... Градивна - градивна, колко да е градивна. Време е вече доставката да стане безплатна. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts