s_boss Публикувано 30 Юли, 2012 Доклад Сподели Публикувано 30 Юли, 2012 Здравейте имам микротик v. 2.9.6 искам да попитам как на клиенти, които закъсняват с месечната такса да им спира интернета в последния ден от месеца, както правят мегалан? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Mupo neTkoB Отговорено 30 Юли, 2012 Доклад Сподели Отговорено 30 Юли, 2012 ще го спреш както мегалан - по обратния начин по който си го пуснал Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 s_boss Отговорено 30 Юли, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 30 Юли, 2012 ще го спреш както мегалан - по обратния начин по който си го пуснал Имах в предвид микротика да го прави сам а не аз Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Mupo neTkoB Отговорено 30 Юли, 2012 Доклад Сподели Отговорено 30 Юли, 2012 На първо време си купи по-нова версия. След това прочети какво е хотспот и юзър мениджър Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Въпрос
s_boss
Здравейте имам микротик v. 2.9.6 искам да попитам как на клиенти, които закъсняват с месечната такса да им спира интернета в последния ден от месеца, както правят мегалан?
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
3 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване