texa Публикувано 26 Юли, 2012 Доклад Сподели Публикувано 26 Юли, 2012 Здравейте, бихте ли ми казали няколко програми за определяне на пряката видимост при изграждането на радио-релеен канал. До сега съм използвал http://wisp.heywhatsthat.com/ но ми се иска да направя няколко сравнения... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RudY-ElectriC Отговорено 26 Юли, 2012 Доклад Сподели Отговорено 26 Юли, 2012 Във форума има доста теми по въпроса, не чакай готов отговор …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
px1 Отговорено 26 Юли, 2012 Доклад Сподели Отговорено 26 Юли, 2012 linkplaner www.streambg.net Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Intel Отговорено 26 Юли, 2012 Доклад Сподели Отговорено 26 Юли, 2012 Аз ползвам Radio Mobile for Windows - работи перфектно стига да успееш да я подкараш като хората. Колегата е прав в форума има вече тема за това също така има и линкове на съответните програми. Skype: Intel98 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване