Intel Публикувано 22 Април, 2009 Доклад Сподели Публикувано 22 Април, 2009 От 2-3 дни имам следния проблем с Bullet 2 (пуснато в режим АП): рестартира се без причина. Смених му захранването и пак същият проблем рестартира се, когато си поиска (може да се рестартира 30 секунди след като му пуснато захранването, а може и след 30 минути). Струва ми се, че е някакъв хардуерен проблем на самият Bullet 2. Ако някой има подобен проблем или някаква информация относно този нека пише тук. Skype: Intel98 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 22 Април, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 22 Април, 2009 хм днес купих и аз булет 2 но още не са работили достатъчно за да знам каквото и да е , пък и информацията в нета е доста оскъдна не знам дали имат защита по лан. А ти пробва ли до го ресетнеш или му намалиш изходната мощност, update на фърмуера? Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Intel Отговорено 23 Април, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 23 Април, 2009 Лошото е, че си работеше добре 2-3 седмици и след това почна да се рестартира. За фирмуера има само 2 единия е RC а другият(последния официален) си беше качен на Bullet-а като го взех. Не съм го ресетвал или намалявал мощноста но и това ще пробвам. Дано има ефект. Трябва скоро да има нов фирмуер (поне така се чува в форума на ubnt) за да оправи проблема. Надявам се. Skype: Intel98 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 24 Април, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 24 Април, 2009 само да вметна, булетите имат трафче за лана но не и защита за пренапрежение пазете ги Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Joro_Blg Отговорено 24 Април, 2009 Доклад Сподели Отговорено 24 Април, 2009 От 2-3 дни имам следния проблем с Bullet 2 (пуснато в режим АП): рестартира се без причина. Смених му захранването и пак същият проблем рестартира се, когато си поиска (може да се рестартира 30 секунди след като му пуснато захранването, а може и след 30 минути). Струва ми се, че е някакъв хардуерен проблем на самият Bullet 2. Ако някой има подобен проблем или някаква информация относно този нека пише тук. Моят Nanostation 2 също се рестартира сам.От време на време виждам,че uptime се е сменило на няколко часа,а е захранен през UPS. http://www.joro711.com Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Intel Отговорено 28 Април, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 28 Април, 2009 Със XS2.ar2316.v3.4beta.4329.090417.1704 (бета версия на 3.4) качена на Bullet2 няма проблем с рестартовете вече 3 дни от както съм я сложил и си работи без проблем. Ще се чака официалната версия 3.4. Skype: Intel98 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване