Ivailo Ivanov Публикувано 13 Април, 2009 Доклад Сподели Публикувано 13 Април, 2009 Здравейте, Някой може ли да ми каже как да настроя микротик-a да получава Интернет по wireless и да предава по LAN. На въпросното PC, където е инсталиран микротик има една wireless PCI карта и една LAN карта. Извинявам се ако въпросът е прекалено елементарен, но съм начинаещ в ползването на микторик Благодаря предарително Поздрави Забравих да спомeна, че ползвам mikrotik 2.9.xx Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 14 Април, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 14 Април, 2009 прочети упътването на продукта http://www.mikrotik.com/testdocs/ros/3.0/qos/nat_content.php#.3 Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivailo Ivanov Отговорено 16 Април, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 16 Април, 2009 Да уточня малко. Целта е да получавам Интернет от АP през wireless картата, и да го предава през LAN картата, с реални IP-та. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 16 Април, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 16 Април, 2009 посредством bridge ли ? Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivailo Ivanov Отговорено 16 Април, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 16 Април, 2009 Ако това ще свърши работа... Но и аз доколкото четох по въпроса мисля, че така би трябвало да стане. Ако може да ме упътиш малко по въпроса 111111 ще съм ти много благодарен Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 17 Април, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 17 Април, 2009 http://www.mikrotik.com/testdocs/ros/2.9/interface/bridge.php Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivailo Ivanov Отговорено 17 Април, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 17 Април, 2009 Като добавя wlan1 към MyBridge показва, че е inactive и на Role ми пише disabled port. Някакви идеи PS: И на MyBridge трябва ли да слагам някакви IP - та? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stilyan Отговорено 17 Април, 2009 Доклад Сподели Отговорено 17 Април, 2009 Предполагам, че режима на безжичната карта е "station". В такъв режим не може да бъде добавена в бриджа Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivailo Ivanov Отговорено 17 Април, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 17 Април, 2009 Това го оправих, проблема беше, че не бях свързал безжичната карта към AP. Направих това, но нямам ping до AP. (No route to host) :-/ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 17 Април, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 17 Април, 2009 сложи адрес на бриджа Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivailo Ivanov Отговорено 17 Април, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 17 Април, 2009 Кой адрес? Какъвто е на Lan картата или като този на безжичната карта? Или различен? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 17 Април, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 17 Април, 2009 когато е в бридж адрес на клиента се дават каквито има преди бриджа т.е. бриджа става прозрачно устройство лан картата и безжчината карта стават едно и също нещо Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване