Momo Публикувано 11 Юли, 2012 Доклад Сподели Публикувано 11 Юли, 2012 Здравейте, някои има ли представа как става флашването на този рутер с DD-WRT или OPEN-WRT, и от къде мога да си сваля читави IMAGES за този рутер Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 11 Юли, 2012 Доклад Сподели Отговорено 11 Юли, 2012 Можеш ли да снимаш чиповете да видим конкретния дали е с 4MB флаш ? Защото има и с по 2 където няма да се събере. - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RudY-ElectriC Отговорено 11 Юли, 2012 Доклад Сподели Отговорено 11 Юли, 2012 Здравейте, някои има ли представа как става флашването на този рутер с DD-WRT или OPEN-WRT, и от къде мога да си сваля читави IMAGES за този рутер На тоя рутер DD-WRT не работи коректно обаче OPEN-WRT е съвсем друго нещо …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Momo Отговорено 11 Юли, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 11 Юли, 2012 На тоя рутер DD-WRT не работи коректно обаче OPEN-WRT е съвсем друго нещо Сложих без проблем дд-врт и се опитвам да направя това http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Wireless_Access_Point Опитвам се да го направя на АП, ама нещо не да става вкарвам кабела от главния рутер в него и имам достъп като включа кабела от компа към него и интернета спира, и имам достъп само да рутера. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 11 Юли, 2012 Доклад Сподели Отговорено 11 Юли, 2012 спри му dhcp сървъра. Направи си настройки за вифи-то . забоди му кабела към някой от лан портовете и си готов Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Momo Отговорено 11 Юли, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 11 Юли, 2012 спри му dhcp сървъра. Направи си настройки за вифи-то . забоди му кабела към някой от лан портовете и си готов Това и направих, много пъти преди съм го правил ама сега нещо куца. Сложих DD-WRT успешно. Махнах човките на това Use DNSMasq for DHCP и Use DNSMasq for DNS Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 11 Юли, 2012 Доклад Сподели Отговорено 11 Юли, 2012 Може да се бъгва. Предлагам OpenWRT trunk да пробваш. - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Momo Отговорено 11 Юли, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 11 Юли, 2012 Може да се бъгва. Предлагам OpenWRT trunk да пробваш. Може ли да кажеш как става, имаш някакви images ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 11 Юли, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 11 Юли, 2012 "главния рутер" от коя мрежа адреси раздава„ Кой е адреса на ван-а на 740-цата? От твоята машина по пинг виждаш ли лан/ван адресите на 740-цата и лан/ван адресите на "главния рутер" ? Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Momo Отговорено 12 Юли, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 12 Юли, 2012 (Редактирано) "главния рутер" от коя мрежа адреси раздава„ Кой е адреса на ван-а на 740-цата? От твоята машина по пинг виждаш ли лан/ван адресите на 740-цата и лан/ван адресите на "главния рутер" ? Прикачвам няколко снимки, ван порта е изключен когато съм вързан към лан порта на ТПЛИНК нямам интернет, тп-линк-а е вързан по лан към буфало-то, а когато съм вързан към главния рутер всичко е наред. Редактирано 12 Юли, 2012 от Momo Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 12 Юли, 2012 Доклад Сподели Отговорено 12 Юли, 2012 Не прави грешката да слагаш DDWRT - определено работи по-зле от оригиналния фирмуер. Има доста предимства но явно хардуера не издържа. В момента имаме 10 тина мисля с DDWRT и не са правили проблеми но скоростите са по-ниски определено. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Momo Отговорено 12 Юли, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 12 Юли, 2012 (Редактирано) Не прави грешката да слагаш DDWRT - определено работи по-зле от оригиналния фирмуер. Има доста предимства но явно хардуера не издържа. В момента имаме 10 тина мисля с DDWRT и не са правили проблеми но скоростите са по-ниски определено. Аз вече сложих DDWRT, това АП ще се ползва предимно за скаип през мобилен телефон или таблет няма да бъде натоварено по никакъв начин. Редактирано 12 Юли, 2012 от Momo Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 12 Юли, 2012 Доклад Сподели Отговорено 12 Юли, 2012 не знам какви настройки точно си правил. направи му хард ресет и настрой уайерлеса, след което спри и dhcp-то и трябва да стане Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Momo Отговорено 12 Юли, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 12 Юли, 2012 не знам какви настройки точно си правил. направи му хард ресет и настрой уайерлеса, след което спри и dhcp-то и трябва да стане Точно това съм и направил, има пинг от ТПлинка към гоогле. ама от компа няма. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hgd Отговорено 12 Юли, 2012 Доклад Сподели Отговорено 12 Юли, 2012 (Редактирано) Един много "тъп" въпрос - WAN-а ти по кой протокол си получава IP адреса? Щом имаш толкова проблеми, предполагам, че е DHCP (Dynamic IP) или там както са го свързали) или в краен случай статично (Static IP). И предполагам, че е купен/произведен в последните 12 месеца? Редактирано 12 Юли, 2012 от hgd Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване