NetworkAmateurs Публикувано 27 Юни, 2012 Доклад Сподели Публикувано 27 Юни, 2012 Здравейте. Лаптопа ми беше с 40гб АТА хард.Реших да го сменя с 160гб.Акронис вижда 128гб от харда.Инсталирам Windows и няма проблем работи.Има ли вероятност да имам проблеми при работата на харда щом не се вижда пълния обем от лаптопа?Ако има значение харда е WD Scorpio Blue. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 27 Юни, 2012 Доклад Сподели Отговорено 27 Юни, 2012 най-вероятно проблема ти е в лаптопа. по-точно в биоса му.стар е и не познава големи хардове. Пробвай да го обновиш Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkAmateurs Отговорено 27 Юни, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 27 Юни, 2012 Ако не пречи че не вижда целия обем мен не ме бърка.Не ми се рискува с обновяване на биос да не би да се обърка нещо и да убия машината. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 27 Юни, 2012 Доклад Сподели Отговорено 27 Юни, 2012 малко вероятно е, ако изтеглиш от сайта на производителя новия биос и програмата за обновяване (при някой е отделна) и би трябвало да стане. не си написал модел/марка/сървис таг на лаптопа и от тук насетне само гадая и гледам на боб и бира Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkAmateurs Отговорено 27 Юни, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 27 Юни, 2012 Най важното съм пропуснал HP Compaq NC6120 series HSTNN-105C Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 27 Юни, 2012 Доклад Сподели Отговорено 27 Юни, 2012 видно от тук http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=447347&prodTypeId=321957&prodSeriesId=447346&swLang=8&taskId=135&swEnvOID=181#120 най-новата версия е F14 от 2006г. твоята коя е. по документи пише че имаш възможност до 100гб хдд да сложиш http://h18000.www1.hp.com/products/quickspecs/12136_na/12136_na.html Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkAmateurs Отговорено 27 Юни, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 27 Юни, 2012 (Редактирано) F 03 Който не чете спецификациите така става. Редактирано 27 Юни, 2012 от NetworkAmateurs Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 27 Юни, 2012 Доклад Сподели Отговорено 27 Юни, 2012 щом до момента ти е разпознало 128 предполагам че го познае целия. ъпдейтни му биоса и кажи какво се случва Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 27 Юни, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 27 Юни, 2012 видно от тук http://h20000.www2.h...wEnvOID=181#120 най-новата версия е F14 от 2006г. твоята коя е. по документи пише че имаш възможност до 100гб хдд да сложиш http://h18000.www1.h...a/12136_na.html има и F15 от 2008 Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkAmateurs Отговорено 28 Юни, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 28 Юни, 2012 Не се реших да ъпдейтвам биоса.Реших да разделя и форматирам харда като инсталирам Windows XP ,и се оказа че той го видя целия.Засега работи ще видим по нататък. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване