fityla Публикувано 27 Юни, 2012 Доклад Сподели Публикувано 27 Юни, 2012 Здравейте, имам следната ситуация Linksys WRT54GL с dd-wrt със забравена парола. Съга не може да се влезне вътре, но трябва да се извади настройките на VPN с паролата, друго не е необходимо.. Някакви идей как да се заобиколи паролата ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 27 Юни, 2012 Доклад Сподели Отговорено 27 Юни, 2012 след като е VPN това значи че са ви разрешили достъп до отсрещната мрежа. след като са ви го разрешили значи може да се обадите и да си искате паролата. Стига с хакерските истории Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fityla Отговорено 11 Юли, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 11 Юли, 2012 Добре тогава да питам друго имам подобен проблем с Openwrt е мога да направя бекъп на настройките на VPN ако може едно рамо .. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 11 Юли, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 11 Юли, 2012 Ако имаш достъп до устройството няма никакъв проблем да бекъпваш файловете,дори и от/на отдалечена машина. scp ххх@device_ip:/path_to_/vpn/* /tmp scp /parh_to/vpn/* xxx@remote_backup_ip:/backup_dir/ Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fityla Отговорено 11 Юли, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 11 Юли, 2012 (Редактирано) Бпгадоря, за бързият отговор дръпнах ги .. Темата е за ключ. Редактирано 11 Юли, 2012 от fityla Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване