px1 Отговорено 6 Януари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 6 Януари, 2009 От търсачката на google излизат няколко оферти от 2006-2008г www.streambg.net Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zond12 Отговорено 7 Януари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 7 Януари, 2009 Интересува ме кой в България може да направи FSO. Твоят линк продължава ли да работи.Интересува ме работата на десетки оптични линка в гъсто застроен терен и дали ще има взаимно влияние между тях.С радио не става има голямо взаимно влияние не може и да се копае или опъва кабел.Би ли дал SKYPE или друг начин за връзка с човека от който си взел линка. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
abb Отговорено 9 Април, 2009 Доклад Сподели Отговорено 9 Април, 2009 Със съдействието и разрешението на FSO_LINK за което мога да изкажа благодарност успях с доста труд да направя лазерен (Free Space Optics) които да работи на разстояние 2,5 километра със скорост 100Mbps Full Duplex.Доста скъпо ми излезе това начинание но бях решил да прежаля няколко хилядарки.Дублирах трасето с оптичен кабел за да мога да направя сравнение между Free Space Optic и Fiber Optics. На 2.5 км по пряка линия отидоха към 6 км. оптичен кабел.Няма разлика в работата на двете трасета но при много силен вятър мърдат тръбите и конструкцията много е слаб винкела на терасите където съм ги поставил.Всичко работи супер но при вятър лазерния лъч бяга и прекъсва връзката.Правил ли е някои опити да дублира FSO LINK с радио на 5Ghz и би ли обяснил по-подробно какви устройства и АНТЕНИ ползва когато лазерния лъч мръдне или прекъсне да се включи радиоканал или да работи паралелно с /Free Space Optics/ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 9 Април, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 9 Април, 2009 Правил ли е някои опити да дублира FSO LINK с радио на 5Ghz и би ли обяснил по-подробно какви устройства и АНТЕНИ ползва когато лазерния лъч мръдне или прекъсне да се включи радиоканал или да работи паралелно с /Free Space Optics/ точно това едва ли някой е правил, но иначе с микротик може да направиш подобие на бондинг с balans rr , има и други теми по форума за бек ъп. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 10 Април, 2009 Доклад Сподели Отговорено 10 Април, 2009 Аз пък умрем да четем реклами..... Що не пуснете и SMS ситематема да ви храним допълнително? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 10 Април, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 10 Април, 2009 снимки ако може така е много голословно Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване