novak2 Публикувано 2 Април, 2009 Доклад Сподели Публикувано 2 Април, 2009 Здравейте, искам да попитам каква mini PCI карта на 2,4 Гх за секторна антена бихте ми препоръчали? Искам да пусна около 10-15 клиента по радио и среден трафик 512кбрс. РС-то е добро, на 2.6 Гх с 1 Гб рам. Разстоянието средно е около 500-800 м. Предварително благодаря. За момента съм се спрял на Compex WLM54G 6A-23 MiniPCI но не съм сигурен дали е най-доброто решение. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ефект Отговорено 2 Април, 2009 Доклад Сподели Отговорено 2 Април, 2009 Здравейте, искам да попитам каква mini PCI карта на 2,4 Гх за секторна антена бихте ми препоръчали? Искам да пусна около 10-15 клиента по радио и среден трафик 512кбрс. РС-то е добро, на 2.6 Гх с 1 Гб рам. Разстоянието средно е около 500-800 м. Предварително благодаря. За момента съм се спрял на Compex WLM54G 6A-23 MiniPCI но не съм сигурен дали е най-доброто решение. Точно тази недей. Ако търсиш мощна карта р52х ако имаш свободни pci слотове това е твоята карта EPI-3601S имая в ртс. няма начин да няма начин Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
novak2 Отговорено 3 Април, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 3 Април, 2009 Точно тази недей. Ако търсиш мощна карта р52х ако имаш свободни pci слотове това е твоята карта EPI-3601S имая в ртс. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hartman Отговорено 3 Април, 2009 Доклад Сподели Отговорено 3 Април, 2009 Точно тази недей. Ако търсиш мощна карта р52х ако имаш свободни pci слотове това е твоята карта EPI-3601S имая в ртс. Като чета отзивите за нея (EPI-3601S) май е доста "лакома" и не тръгва на всяко дъно. Рутера е с 2 СМ9 карта, 1 Ланка и трябва да сложа тази карта. Не знам дали ще издържи. Трябва ми не толкова мощна, колкото да държи на клиенти-10-15 радиа са все пак. Родих се мокър, гладен и гол.Посрещнаха ме с бой, студ и изкуствена храна...От тогава всичко става все по зле... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
iso Отговорено 3 Април, 2009 Доклад Сподели Отговорено 3 Април, 2009 Имам налична Compex wlm54g23 чисто нова,преди време я вземахме за едно АП на 2,4Ghz но така и не я сложихме.Ако те интересува на ЛС. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 4 Април, 2009 Доклад Сподели Отговорено 4 Април, 2009 Аз напоследък се замислям за PCI карти при положение, че е PC.Разгледай някой с атерос.... 100mW те устройва перфектно ако антената е изпълнена както трябва... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lorddredbg Отговорено 5 Април, 2009 Доклад Сподели Отговорено 5 Април, 2009 това е картата http://www.vesuviustreamline.com/product/ETC-WL017A-108mbps-600mW-802.11a-b-g-WLAN-mini-PCI-Card -- кърти плочки . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване