danielskiii Отговорено 12 Юни, 2012 Доклад Сподели Отговорено 12 Юни, 2012 имам 1 брой ама да знаиш че тия едимакси имат проблем след време им са разпоява чипа и тряа са греят Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gbdesign Отговорено 12 Юни, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 12 Юни, 2012 Стига да е работещ, ще го взема. При мен няма да се товарят, щото данните които минават през тях ще са символични, но 24/7 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 12 Юни, 2012 Доклад Сподели Отговорено 12 Юни, 2012 точно същото просто тинол пастата която са ползвали е куца и самия чип си пече яко Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gbdesign Отговорено 30 Октомври, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 30 Октомври, 2012 (Редактирано) Намерих няколко устройства, но ми трябват още бройки. Ако някой може да помогне, ще му бъда много благодарен... Моля и някой админ да ми промени заглавието... тоест да смени атероса с Ralink RT2571WF. Благодаря предварително. редактирано Трябва ми спешно 1 бройка. Мога да платя за нея 50 лв. Върши ми работа и TP-Link чиито надписи са 1х1 с тези на снимките: Редактирано 20 Юли, 2012 от Mupo neTkoB молба Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mitko Отговорено 30 Октомври, 2012 Доклад Сподели Отговорено 30 Октомври, 2012 Мисля, че имам точно едно такова като на първата снимка. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gbdesign Отговорено 14 Ноември, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 14 Ноември, 2012 Ако светодиода му свети в червено а не в зелено, вероятно е същото... важно е да е ver.2 че по-новите са с друг чипсет. Трябва ми спешно. Ако някой има и иска да го продаде, да ми пише на лични да му пратя данни за куриер. Още една бройчица се търси спешно... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mitko Отговорено 14 Ноември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 14 Ноември, 2012 Ако светодиода му свети в червено а не в зелено, вероятно е същото... важно е да е ver.2 че по-новите са с друг чипсет. Трябва ми спешно. Ако някой има и иска да го продаде, да ми пише на лични да му пратя данни за куриер. Още една бройчица се търси спешно... Нали взе от мен една бройка? Не ти ли свърши работа? Или търсиш още.... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gbdesign Отговорено 14 Ноември, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 14 Ноември, 2012 Още бройки търся... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mitko Отговорено 14 Ноември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 14 Ноември, 2012 Още бройки търся... Да ти дам жокер - адаптера който взе от мен съм го купувал от Комелсофт. Провери дали нямат изостанали бройки... я в магазина или в централния им офис където е и склада им. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gbdesign Отговорено 14 Ноември, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 14 Ноември, 2012 Няма из търговската мрежа, преди време проверих всичко, но няма... Само на втора ръка се намират, макар и трудно. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
slevin Отговорено 14 Ноември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 14 Ноември, 2012 Хайде и от мен един жокер. Може и да се разминеш с около 20 лв на бройка. Във Вали има Edimax EW-7318UG. Не знам дали съм уцелил някаква версия, но съм отварял такова и чипа мисля е същия(Ralink RT2571WF). http://www.wikidevi....ax_EW-7318Ug_v1 http://www.vali.bg/?...4=&article=1682 Провери и пиши какъв е резултата. Т.е. дали съм ти бил полезен с инфото. Поздрави! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gbdesign Отговорено 12 Април, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 12 Април, 2013 (Редактирано) Имам нужда от още няколко бройки. Ако някой желае да си подмени старият Ralink с нещо по-съвременно поддържащо 802.11n сега е момента. Редактирано 12 Април, 2013 от gbdesign Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts