V_L@N Публикувано 2 Юни, 2012 Доклад Сподели Публикувано 2 Юни, 2012 Привет колеги прикачам снимки какво постигнах с ROS v6 и новия чипсет на atheros. Хардуера който използвах е: 1. дънo http://www.intel.com...d-dn2800mt.html 2. рам 2GB DDR3 SODIM Kingston 3. SSD http://www.adata-gro...&cid=3&piid=138 4. радио http://www.tp-link.c...odel=TL-WDN4800 5. адаптер AC-DC 12V 8A 2 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Anatoli Отговорено 2 Юни, 2012 Доклад Сподели Отговорено 2 Юни, 2012 Браво наистина добър резултат ,дъното как е от към топлина на CPU Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник" Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RudY-ElectriC Отговорено 2 Юни, 2012 Доклад Сподели Отговорено 2 Юни, 2012 Я кажи като цена колко излиза това че ме мързи да ровя иначе резултата си го бива, на какво разстояние е това. …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
V_L@N Отговорено 3 Юни, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 3 Юни, 2012 (Редактирано) Цени в бг. дъно 180лв. рам 30лв. адаптер 30лв. карта 80лв. за ssd дадох малко повече към 130лв. но може да се използва и usb флашка, или за единия комплект излиза към 400-500 лв с лиценз от MT колкото и струва само един RB800 Това е само тест разстояние през една стена, сега ще го монтираме на 9 km още мислим антените и поляризациите. п.с. Консумацията на ел енергия е около 10W Редактирано 3 Юни, 2012 от V_L@N Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RudY-ElectriC Отговорено 3 Юни, 2012 Доклад Сподели Отговорено 3 Юни, 2012 Бих казал много добре, цената е доста добра …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 3 Юни, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 3 Юни, 2012 Като по евтин вариант опитайте с карти 2х2 мимо и врт,мисля че разлика няма да има 1 Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 3 Юни, 2012 Доклад Сподели Отговорено 3 Юни, 2012 като по евтино предлагаме флашки с мтик който се упграде-ват 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
V_L@N Отговорено 3 Юни, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 3 Юни, 2012 За пример колегата kokaracha нека да сподели с какви карти и врт да тествам дъното, а аз ще кажа резултатите! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 3 Юни, 2012 Доклад Сподели Отговорено 3 Юни, 2012 (Редактирано) много добри резултати колега евала нещо гледам сигнала цця нещо не е на мах но пак са доста добри резултатите Редактирано 3 Юни, 2012 от jack82 Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Madafaka Отговорено 24 Юни, 2012 Доклад Сподели Отговорено 24 Юни, 2012 Колега на покрива ще ги слагаш ли да разберем в реални условия как се справят. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване