Mile Публикувано 24 Май, 2012 Доклад Сподели Публикувано 24 Май, 2012 Приключих дейност и си търся занимавка. Бих купил съществуваща мрежа (без wireless ptmp) или някакво съдружие. Предпочитам някой лан кошмар със конкуренции. Ако ще е дял от мрежа пари не давам. Мога да участвам с релейки, 3550-24FX, маса артисала оптика 96,72,48,24 и т.н. Билинг, шейпър и етк + работата за да стане мрежата продаваема поне в обозримо бъдеще. Нямам интерес за мрежи със стойност над 100к (реална или не). нула-осем-осем-седем 613927 Милен mile at svogelan dot net Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 24 Май, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 24 Май, 2012 шило в торба не стои Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeFeKt Отговорено 24 Май, 2012 Доклад Сподели Отговорено 24 Май, 2012 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 24 Май, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 24 Май, 2012 ми имам за 200 клиента техника за влакно в къщата... ко да я права? Да я продам я зема 20-30к, я не. Релейки има... и тех така. Ракове, pdu-та, сървъри... Не че толко ми се бачка Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Networker Отговорено 24 Май, 2012 Доклад Сподели Отговорено 24 Май, 2012 Доброволно или "насилствено" приключи дейността - ако не е търговска тайна? “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 24 Май, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 24 Май, 2012 с удоволствие я приключих ^^ 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
px1 Отговорено 24 Май, 2012 Доклад Сподели Отговорено 24 Май, 2012 Раздели се колежката или ви купиха най-накрая www.streambg.net Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 24 Май, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 24 Май, 2012 сдаваме от 1-ви. нямам си занимание и ме яде отвътре да направя някоя мрежа с 200-300 юзера на FTTH. Така или иначе ми е останала техника... Ако не ще продавам техника няколко месеца Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик SS7 Отговорено 25 Май, 2012 Собственик Доклад Сподели Отговорено 25 Май, 2012 хехе, честито Дай да започнем някъде от нулата. Ама аз от 4 години търся къде и още не съм открил. Да ти кажа, май не си заслужава нервите и времето , освен 100-на клиента - ей така да чешем крастата.... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 25 Май, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 25 Май, 2012 Ми дай да измислиме нещо някой ден. То и без това ще е за 2 години макс. След това ако я направим кадърно ще продаваме пак Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
px1 Отговорено 25 Май, 2012 Доклад Сподели Отговорено 25 Май, 2012 Що не купиш колегата Юли иска 70 к кеш www.streambg.net Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 25 Май, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 25 Май, 2012 ти би ли го купил за 70к? Реално мрежата им е трагична. Няма пренос... няма нищо. За 300 абоната. Водили сме разговори иначе. Бях навит, но на мен лично цената не ми харесва. Ако не ми е за препродажба аз не бих дал и 20к за подобна мрежа. За препродажбата можеше, но не е сигурно дали щеше да остане +. Само за вдигането и на крака (понеже знам района) ще отидат 50к за релейки, 20к за оптика и още 20к за медии, кутии, работа... При тази стойност на нужното за да се дигне на крака нема избиване. Дори и да я продадеш после си 0:0. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
px1 Отговорено 25 Май, 2012 Доклад Сподели Отговорено 25 Май, 2012 Ако някой му купи мрежата за тези пари,обеща да почнем градежа на оптика до вас. По мои сметки няма да е по-скъпа от 200к www.streambg.net Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 27 Май, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 27 Май, 2012 ако.... се намери оптимист да даде 70к за безкраен лан в труден район без сигурен пренос до града и нужна минимална инвестиция от още 70к за да влезе в поне 2010-та година мрежата... аз ще му стана абонат, но ме съмнява в днешно време да има оптимист да му стъпи в крайна сметка 500 кинта клиента и да работи поне 6 месеца на тотална загуба (което ще натовари с още 100лв цената на придобиване). За финал да се бори с мотивирана конкуренция и срещу услуга 15-тина лева нет+tv. Пожелавам им успех. пп Все още могат да хванат влака с разумна цена. С удоволствие бих ги препродал за да изкарам 30-тина к. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 27 Май, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 27 Май, 2012 Миле хвани го нашия раьон кабеларката няма подръжка другите 2 доставчика са тип що годе от кръгла нула да тръгнеш пак ще ги заболи Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts