rafaelo Отговорено 15 Декември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 15 Декември, 2012 Аз имам galaxy note 2 и мога да го препоръчам на всеки. Страхотен! Само цената му е малко по-висока, но опциите с писалката са направо несравними с никой друг модел смартфон. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NeTmAsTeR Отговорено 16 Декември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 16 Декември, 2012 тцтцтцтцтцтцтц - и на мен ми хареса много само дето даването на хилада кинта за слушалка ми се вижда глупаво Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 16 Декември, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 16 Декември, 2012 Не е точно така, понякога е оправдано. Колегата спря да ползва лаптопа за повечето неща но галаксито му се видя доста голям и си е така. Особено лятото и при положение, че има още 2 телефона е трудно. Аз лично си падам по помалките телефони. Спор обаче няма, че има доста коне под капака. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване