NetworkPro Отговорено 29 Януари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 29 Януари, 2009 Най-много да му пада скоростта и да му се вдига пинга от време на време и то е до късмет. Де ще се ръси за маркови безжични? Най-добре оптика 8-) Иначе два MikroTik-а 8-) - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 29 Януари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 29 Януари, 2009 То най добре оптика ама не винаги има възможност да се пусне.. смисъл терена не го позволява...Затова нека автора на темата да представи малко повече факти... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Madafaka Отговорено 29 Януари, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 29 Януари, 2009 Значи ясни сами всички начини за пренос на нет като почнеш на 2,4 на 5 гига,Оптика,Нери и всякакви други е сигурно има някакви най-нови в Китай дето неги знам ама то твае друга бира,та въпросами е тук в този форум имали човек който да е прекарал 100-120 мегабита с две писита с четири карти и с четири антени .На 10-20 км като по принцип сум чувал че става,просто настроиките не сами ясни в какви режими на работа,тунелили,бондингили.Какво точно трябва да се направи? Ако има някой да сподели и иска де защото сигурно става ама не всеки иска да си каже постиженията без пари.Та готов съм и някой лев да дам на такъв човек и да постигна желаните скорости. Ако не с 2 карти да каже с 3(от едната и 3 от другата страна) какво е направил.Мерси предварително. :) Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Madafaka Отговорено 29 Януари, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 29 Януари, 2009 Оптика е немислимо да се дърпа освен ако не намеря имането на Дядо. Но ако го намеря май няма да инвестирам в това. ;D ;D Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 29 Януари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 29 Януари, 2009 Търсих, имаше статия как правят гигабитов wireless тест с bond-нати множество MikroTik-и но не намерих. Потърси с google.... - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
InfoSiS Отговорено 29 Януари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 29 Януари, 2009 Оптика е немислимо да се дърпа освен ако не намеря имането на Дядо. Но ако го намеря май няма да инвестирам в това. ;D ;D разсмя ме, и ти си разбрал че мечтата на всеки един от нас е час по-скоро да се оттърве от този бизнес Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 29 Януари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 29 Януари, 2009 Мен не ме брой харесва ми само да имам повече пари за експерименти Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 29 Януари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 29 Януари, 2009 На въпроса има ли някой? Да има. На следващия, който обикновено следва: А как? По example-то, което ти дадоха по-нагоре. И финалния въпрос: А заслужава ли си? Ще отговориш след като го пуснеш. Вариантите са много и всеки си има предимства и недостатъци. На SS7 варианта с "частна AS" i l3 баланс на книга е най-добър, но на практика ще имаш много моменти в които баланса ще работи само през единия линк. И т.н. и т.н. Взимаш картите и се мъчиш. Друг начин няма. Мен не ме брой харесва ми само да имам повече пари за експерименти Аз експерименти не ям. Нито пия Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zond12 Отговорено 29 Януари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 29 Януари, 2009 Значи ясни сами всички начини за пренос на нет като почнеш на 2,4 на 5 гига,Оптика,Нери и всякакви други е сигурно има някакви най-нови в Китай дето неги знам ама то твае друга бира,та въпросами е тук в този форум имали човек който да е прекарал 100-120 мегабита с две писита с четири карти и с четири антени .На 10-20 км като по принцип сум чувал че става,просто настроиките не сами ясни в какви режими на работа,тунелили,бондингили.Какво точно трябва да се направи? Ако има някой да сподели и иска де защото сигурно става ама не всеки иска да си каже постиженията без пари.Та готов съм и някой лев да дам на такъв човек и да постигна желаните скорости. Усмихнат Ако не с 2 карти да каже с 3(от едната и 3 от другата страна) какво е направил.Мерси предварително. Усмихнат Усмихнат Усмихнат http://fpages.info/joomla/index.php?option=com_content&task=view&id=459&Itemid=2 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 29 Януари, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 29 Януари, 2009 та въпросами е тук в този форум имали човек който да е прекарал 100-120 мегабита с две писита с четири карти и с четири антени . на 35км в момента вървят 70/30 мбит, може и над 70 да се пуснат но ъплоуда трябва да се ограничи , с 3 успоредни линии ще уплътниш 100мегабитова карта Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
iso Отговорено 30 Януари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 30 Януари, 2009 та въпросами е тук в този форум имали човек който да е прекарал 100-120 мегабита с две писита с четири карти и с четири антени . 45km,4-ри линка,два рутера ........ 120mbps down и ~40mbps up ,закъснения до 25ms ........ Като гледам има още мааалко възможности,може би 5-10mbps но не сме го пробвал на max. а нямам възможности много-много за експерименти .... основно трасе е все пак ...... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 30 Януари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 30 Януари, 2009 Дреме ти, навиваш часовника за 03:30 и до 06:00 се кефиш. - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
iso Отговорено 31 Януари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 31 Януари, 2009 В условия на много шибана конкуренция сме,тука едни боклуци пускат 20mbps за 5лв. така че наистина няма много възможности за експерименти.А и трасето е много кофти,френел зоната е отврат /фирмите които проучваха трасето казаха че е закрито/ ,а и доста клиенти има зад тези линкове ....... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lorddredbg Отговорено 1 Февруари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 1 Февруари, 2009 аз съм го направил така значи основната ми свързаност минава по оптика под наем от бтк гигабитова за бакъп имам четири пс на по две от всяка страна значи и два линка с четири карти sr5 разтоянието е 32 км и двата линка са се закачили на сигнал 60-63дбм и двата когато се тварят реално максимално съм ги виждал да достигат 90-92мб/с даунлоуд и около 31-33 мб/с ъплоуд това е сумарно за двата като мрежата е на влани и половината ползва едининия линк а другата половина втория радията не се е налагало да бачкат за дълго време щото оптиката не е падала почти никога. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 1 Февруари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 1 Февруари, 2009 Колко струва наема на оптиката? Нистина ли може да 'падне' оптика на БТК? Че чак да сложиш 4 PCта+антените и т.н. за бекъп безжичен линк? @iso: Колегите с 20Mbit за 5лв как успяват да го доставят? В пикови часове сигурно им пада до 1Mbit. Коефициента на споделяне вероятно е по-голям. Тъпо е че доставчиците не го обявяват или лъжат. Още по-тъпо е ако някой друг клиент е забравил torrent-а пуснат, ти да не можеш да си свършиш работата. => поне по-добър QoS, + увеличаване на капацитета. - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване