tmacbg Публикувано 10 Май, 2012 Доклад Сподели Публикувано 10 Май, 2012 Здравейте , Бих искал да знам колко ще ми излезе да си направя цифрова тв за средно населено място ( около 15 000) домакинства само че искам да е mpeg4 . Та ако някой може да ми предложи място от което мога да закупя крайните устройства , ще му бъда изключително благодарен Благодаря предварително ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 10 Май, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 10 Май, 2012 На какъв носител ще прекарваш не си споменал Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tmacbg Отговорено 11 Май, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 11 Май, 2012 DVB-C по коаксиалния кабел Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 11 Май, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 11 Май, 2012 На нашия пазар може да пазаруваш при Конкуренцията http://www.dce.bg/ иначе колегата Netman е спретнал едно сравнително писание ТУК Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 11 Май, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 11 Май, 2012 http://xcombg.com/index.php?page=products&product_id=618 и тук предлагат Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dimi_5 Отговорено 12 Май, 2012 Доклад Сподели Отговорено 12 Май, 2012 http://www.elitcom.com/index.php?lang_id=1&prm=products&prod_cat_id=151 и тук запознай се и с NETA, мога да ти дам контакти, представителя им е в Пловдив 0886 883068 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
syscom Отговорено 12 Май, 2012 Доклад Сподели Отговорено 12 Май, 2012 Здравейте , Бих искал да знам колко ще ми излезе да си направя цифрова тв за средно населено място ( около 15 000) домакинства само че искам да е mpeg4 . Та ако някой може да ми предложи място от което мога да закупя крайните устройства , ще му бъда изключително благодарен Благодаря предварително ! Не си споменал нищо само дето искаш да си на емпег4 което като цяло е новия стандарт за получаване за сателитна телевизия известен през последните години? Значи колко канал искаш да гледаш? Как ще получаваш сигнала по сателит айпи тв през кабелен оператор? Значи според мен обърни се към фирми които го правят това. Минимум приготви над 50к. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
svetly Отговорено 13 Май, 2012 Доклад Сподели Отговорено 13 Май, 2012 Не си споменал нищо само дето искаш да си на емпег4 което като цяло е новия стандарт за получаване за сателитна телевизия известен през последните години? Значи колко канал искаш да гледаш? Как ще получаваш сигнала по сателит айпи тв през кабелен оператор? Значи според мен обърни се към фирми които го правят това. Минимум приготви над 50к. колега човека може би иска да си купи кабелна дори и до 330Mhz (макар че не вярвам) има достатъчно 8 мегахерцови честоти(транспондери) за пускане на DVB-C Към колегата отправил този въпрос пиши ми на меила или на лични имам некои идеи Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
syscom Отговорено 13 Май, 2012 Доклад Сподели Отговорено 13 Май, 2012 (Редактирано) колега човека може би иска да си купи кабелна дори и до 330Mhz (макар че не вярвам) има достатъчно 8 мегахерцови честоти(транспондери) за пускане на DVB-C Към колегата отправил този въпрос пиши ми на меила или на лични имам некои идеи Идеи за 50к<. 15000 по 50 лева DVB-C приемници. Нещо вече си говорим корпоративно. Редактирано 13 Май, 2012 от syscom Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване