Тодор Лазаров Публикувано 15 Февруари, 2009 Доклад Сподели Публикувано 15 Февруари, 2009 Някой да е пробвал тази играчка: http://www.interprojekt.pl/wiki/Wiki.jsp?page=PicoBoard_Atheros_100mW_802.11abg като цена не е лошо: 109,00PLN което по курс на БНБ се приравнява на 46 лв. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 15 Февруари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 15 Февруари, 2009 Изглежда много хитро. С MT v2.9.51 със 180-те си MHz трябва да е тамън за CPE. А дали наистина ще работи с MT 2.9.51, може би mipsle пакета? - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 15 Февруари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 15 Февруари, 2009 Има само един начин да се разбере но как ще се поръча?Ако работи с МТ найстина за тая цена няма да има аналог според мен Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 15 Февруари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 15 Февруари, 2009 На полски пише че са го тествали и работи. Само дето за mipsle версията на MT трябва да се купи евентуално лиценз. Интересно как така, като има 4MB флаш и 16MB RAM. Според мен просто имат предвид че са го тествали за съвместимост, че се закача към MikroTik AP. - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Тодор Лазаров Отговорено 15 Февруари, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 15 Февруари, 2009 Да като клиент към микротик На мен ми трябва евтино клиенстко устройство към микротик на 5ghz. Иначе 100% няма да може да се вдигне микротик. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване