Администратор Велин Отговорено 23 Май, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 23 Май, 2012 нямат механични от гръм са ... Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rodnilb Отговорено 28 Юни, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 28 Юни, 2012 Ами добре тогава бих ги купил така както са. За 433AH бих ти дал 18 лева, а за 711 бих ти дал 15 лева, а за работещия 133 бих ти дал между 25-30 лева тъй като това е вече стар модел устройство и слабичко като параметри. Изкупувам също така повредени, изгорели miniPCI Wireless карти на Mikrotik модел R5H Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ASnet Отговорено 3 Юли, 2012 Доклад Сподели Отговорено 3 Юли, 2012 Продавам RB600 ударен по лан от гръмотевица с разпоени лан чип и портове. Работи но се рестартира постоянно. Кажи цена. Губим време, за да си осигурим работно време и водим битки, за да живеем в мир. (Аристотел) Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rodnilb Отговорено 2 Ноември, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 2 Ноември, 2012 Можеш ли да ми пратиш снимки да го вида за какво точно става въпрос. Смисъл какво точно му е разпоено и т.н.. А къде са старите лан портове? Здравей те, Искам да кажа, че аз изкупувам също така устройства на PC Engines като ALIX, WRAP и други втора употреба и не работещи изгорели от гръм и т.н.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 2 Ноември, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 2 Ноември, 2012 имам Аликс 3д2 гръмнал по захранване , пробван ремонт ама почна дебело да ми се връзва и сега прашасва , ако те интересува кажи цена Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rodnilb Отговорено 3 Ноември, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 3 Ноември, 2012 Ами мога да го купя за 15 лева ако искаш. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 3 Ноември, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 3 Ноември, 2012 иначе на аликса са свалени захранващите чипове някъде май има късо... имам и едни други стари радиа пак с някви Амд процесори до последно са работили и без това стоят ще взема ти ги снимам. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rodnilb Отговорено 30 Януари, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 30 Януари, 2013 Добре покажи да видим за какво става въпрос. Някой има ли повредени или стари устройства ALIX или други подобни на компанията PC Engines, защото ми трябват за части? Давам добри пари за тях. Изкупувам също повредени устройства на Mikrotik модели SXT 5HnD, SXT 5HPnD, SXT G-5HnD, SEXTANT G-5HnD и SEXTANT 5HnD. Айде няма ли някой изгорели ALIX устройства или WRAP? Изкупувам ги на добра цена! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts