Mile Публикувано 4 Май, 2012 Доклад Сподели Публикувано 4 Май, 2012 Купувам CF + МТ 5x Нужна ми е по принцип една, но ако има добра цена мога да взема 2-3. "кракнати" тоест еднакъв сериал (на cf) също става. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 4 Май, 2012 Доклад Сподели Отговорено 4 Май, 2012 за ALIX ли ? мога да ти предложа CF-ка с боотманагер и усбфлаш с мт-то Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
promind Отговорено 4 Май, 2012 Доклад Сподели Отговорено 4 Май, 2012 За това, за което му трябва няма USB. Аз също издирвам такава, ако някой има повечко - да свирка. Също така издирвам и Dual/Quad PCI 32bit Gigabit Ethernet adapter(на приемлива цена). http://www.techstream.eu/ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 4 Май, 2012 Доклад Сподели Отговорено 4 Май, 2012 защо аликс не боотва от усб но със CF със боот манагер работи Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 4 Май, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 4 Май, 2012 Както каза Добрев нема стане за целта Не ми е за Аликс. За х86 машинка, която има 44 IDE и CF слот. А 5х заради LED-а. Не ми е за работа, а за фън, но ще си купя ако не намеря някоя втора ръка Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 4 Май, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 4 Май, 2012 Да,продавм такива лицензи.Едниния вид флшки са с лиценз за openwrt trunk,drugiq за pfsense devel версия. Лично за вас двамата с Добрев бих Ви оферирал цени от 120 леуа за бр.флаш,понеже сте марзеливи и наядени момчета Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 4 Май, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 4 Май, 2012 аз ако имах 120 лева щех да предложа брак на момата.... Това не е за Ipox-ите, а за firebox-ове. При това за лична употреба. Се някой ще има флаш, с който иска да се раздели. Ако няма не е болка. Ще си купя един МТ за 44 industrial IDE модулче Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bobo Отговорено 4 Май, 2012 Доклад Сподели Отговорено 4 Май, 2012 Миле вземи си някакъв носител и ръчай един лиценз оттук : http://www.mikrotik-routeros.net/ за по тънко. Според мен не се разправяй с кракове и подобни Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 5 Май, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 5 Май, 2012 Тия по някаква причина ми реджектват плащането. Изнервящо е! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vesuvius Streamline Отговорено 5 Май, 2012 Доклад Сподели Отговорено 5 Май, 2012 Микротик левел 4 върши ли ти работа? Mikrotik & Ubiquiti Networks Distributor. Antennas Manufacturer. Online Sales of Wireless Equipment. Wireless Services & Solutions. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
promind Отговорено 5 Май, 2012 Доклад Сподели Отговорено 5 Май, 2012 Върши разбира се Аз не знам на Миле за какво му е л5 при условие, че няма да пуска PPPoE сървър с над 200 потребителя. Аз си реших проблема като си поръчах л5 директно от микротик. Сега остана някой да ме снабди с 4 портова PCI дребеннет карта. http://www.techstream.eu/ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts