donioi Отговорено 18 Юни, 2012 Доклад Сподели Отговорено 18 Юни, 2012 ремонтим някои М-ки и работят!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 18 Юни, 2012 Доклад Сподели Отговорено 18 Юни, 2012 Браво, поне научи нещо от форумите Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
skyfx Отговорено 18 Юни, 2012 Доклад Сподели Отговорено 18 Юни, 2012 Привет колеги, покрай тоя шум с хакнати продукти и безсилието на полицията да помогне се завърза един разговор,който стигна до ушите на cybercrime.bg. Тези хора изявиха желание да помогнат и да ангажират и НСБОП в разследването на такива случаи. Не знам дали ще има някакъв ефект,но поне ще се завърже полемика на тая тема. Който иска нека ми драсне един мейл с кратко описание на проблемите си,какво е отговорила полицията, за какви нанесени щети става дума и контактите си. Помощта не е гарантирана,но поне ще се раздуха огъня. Мейла ми e v_vasilev@rts-bg.com P.S. Аз лично се ангажирам да направя връзката и нищо повече. Radio Transmision Systems www.rts-bg.com / ispot.bg Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 18 Юни, 2012 Доклад Сподели Отговорено 18 Юни, 2012 Да не пропуснеш да сейфнеш контаките като лийдове. 1 - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване