Администратор 111111 Отговорено 17 Юни, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 17 Юни, 2012 Легалния период при мен е 96 часа за запис и толкова се пази всеки един "качествен" DVR трябва да има настройката UPS-a ти е устройството след стандартната ел. мрежа Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mupo_sh Отговорено 17 Юни, 2012 Доклад Сподели Отговорено 17 Юни, 2012 Примерното захранване ще е това: http://www.cnwsolution.com/index.php?productID=422/PSU2281.html .Въпроса е дали към един UPS ще могат да се вържат захранващия блок, ДВР и един монитор? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 17 Юни, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 17 Юни, 2012 ако монитора не е CRT няма проблем да обърна внимание на нещо с което може да се сблъскаш в последствие монтажа на BNC конекторите на кабелите та съответните конектори са няколко вида навиващи се и такива които се защипват защипващите се изискват специални клещи но монтажа отгоре на термошлаух във всичките варианти спомага положително може самовулканизираща лепенка за да няма защо има син екран (син екран = няма сигнал) Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mupo_sh Отговорено 17 Юни, 2012 Доклад Сподели Отговорено 17 Юни, 2012 По принцип,аз няма да изпълнявам този план.Това ми е заданието за дипломната работа.Но де факто в момента се поставя видеонаблюдението,но от други хора.Всичко което правя аз ще е на хартияНо знанията, които натрупах покрей дипломната са доста.Магистратура задочно не е хубаво,малко часове и няма как да научиш нещо.За това и има доста въпроси,но като цяло взеха да ми се изясняват нещата.Благодаря ви все пак на всички, че бяхте толкова отзивчиви.111111 можеш ли да ми дадеш пример за UPS, подходящ за моята система? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Momo Отговорено 17 Юни, 2012 Доклад Сподели Отговорено 17 Юни, 2012 (Редактирано) По принцип,аз няма да изпълнявам този план.Това ми е заданието за дипломната работа.Но де факто в момента се поставя видеонаблюдението,но от други хора.Всичко което правя аз ще е на хартияНо знанията, които натрупах покрей дипломната са доста.Магистратура задочно не е хубаво,малко часове и няма как да научиш нещо.За това и има доста въпроси,но като цяло взеха да ми се изясняват нещата.Благодаря ви все пак на всички, че бяхте толкова отзивчиви.111111 можеш ли да ми дадеш пример за UPS, подходящ за моята система? Имаш голям избор всичко което е над 350-400watt ще ти върши работа. Сметни консумацията във ватове монитор+двр+захранване за камери+30%-40% бонус=УПС Редактирано 17 Юни, 2012 от Momo Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 17 Юни, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 17 Юни, 2012 колегата е дал приблизителни параметри ама за такова нещо аз бих казал х4 така че от 1500VA нагоре гледай или грубо казано готви се за 8-12ч без ток като се има в предвид че зареждането отнема 4 пъти по-дълго време от разреждането Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mupo_sh Отговорено 18 Юни, 2012 Доклад Сподели Отговорено 18 Юни, 2012 Консумацията ще е около 200 вата,но един UPS може ли да издържи толкова часове?Този http://www.apc.com/resource/include/techspec_index.cfm?base_sku=sua1500i го дават да издържи 100 минути при 200 вата натоварване.И пак не ми е ясно с какъв кабел ще се свърже захранващия блок и UPS-a? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 18 Юни, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 18 Юни, 2012 Трижилен кабел 2,5 квадрата завършващ с щепсел тип шуко, захранващия блок работи на 220 волта и намалява до 12в прав или 24в променлив. Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mupo_sh Отговорено 18 Юни, 2012 Доклад Сподели Отговорено 18 Юни, 2012 Ясно,просто се обърках от многото UPS, които гледах.Този на APC няма изходи за шуко, но този на Eaton май е добре. http://powerquality.eaton.com/Products-services/Backup-Power-UPS/Ellipse-MAX.aspx?cx=52 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 18 Юни, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 18 Юни, 2012 Направата на преходник струва под 10 лева материали, така че не е страшен проблем Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mupo_sh Отговорено 18 Юни, 2012 Доклад Сподели Отговорено 18 Юни, 2012 По-добрият вариант е с този Аетон, макар че го дават при консумация около 160 вата да работи 50 минути,ама бива.Няма да се пускаме чак толкова подробно.Готов съм вече с дипломната работа.Давам я сега за преглед.на 27 е защитата. Благодаря, че се отзовахте толкова бързо и с компетентни отговори. Лек ден. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sftt Отговорено 18 Юни, 2012 Доклад Сподели Отговорено 18 Юни, 2012 (Редактирано) и най накрая при курсовата работа да не забравиш да споменш за взета информация и ползвани материали: http://www.mikrotik-bg.net Редактирано 18 Юни, 2012 от sftt Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване