Тодор Лазаров Публикувано 19 Юни, 2008 Доклад Сподели Публикувано 19 Юни, 2008 Имам едно Nanostation 2 работи в режим АП и от известно време устройството почна да забива. Имам пинг към него но устройството не работи /не лъчи и не може да се отвори неговата web страница/, след рестарт се оправя. Смениш му firmware с най-новия в момента но пак същото. Някой да е имал такъв проблем. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
InfoSiS Отговорено 24 Януари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 24 Януари, 2009 такъв проблем ли ? - да но с друго устройство Senao 400 mW мислех си че се зашумява сменах каналите от а до я, смених го с ново от същата марка и модел, проблема се оправи ...... така че събирай мангизи за ново Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
geltexxx Отговорено 25 Януари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 25 Януари, 2009 Здравейте, Аз ги имах и 2-та проблема и с нано стайшъна и с сенаото!И аз смених фимуера с последната версия ама нямаше ефект,оправи се като му намалих мощността на лъчене вместо 26db го пусни на 18 примерно и виж резултата при мен тръгна и много ме учуди,иначе какво ли не пробвах преди това!А за сенаото и няма тръгване, пускам го работи 20-30 мин. и забива, като го ресна пак същото!някой ако има идей да пише как може се подкара и да не забива, иначе имам още едно същото и си бачка нормално! :-/ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
InfoSiS Отговорено 27 Януари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 27 Януари, 2009 SENAO са много претенциозни към захранването, особенно ако са модел 400mW и по-високи да не говорим че и греят Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 29 Януари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 29 Януари, 2009 Nanostation 2 Не е ли в гаранция? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lorddredbg Отговорено 1 Февруари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 1 Февруари, 2009 колко радиа има закачени към него Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване