danielskiii Публикувано 6 Април, 2012 Доклад Сподели Публикувано 6 Април, 2012 (Редактирано) Купувам Флаш чип winbond 25Q64BVFIG Цена:По договаряне Гр.Варна За Контакт :Skype:daniel_15_8 Редактирано 6 Април, 2012 от danielskiii Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tsunami Отговорено 7 Април, 2012 Доклад Сподели Отговорено 7 Април, 2012 Това ще е за някой UBNT продукт. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 7 Април, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 7 Април, 2012 и не само ама в конкретния случай за 150 нанота 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tsunami Отговорено 7 Април, 2012 Доклад Сподели Отговорено 7 Април, 2012 Не става ли да се презапише? Следих темата с тези нанота. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 7 Април, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 7 Април, 2012 чипа дето е вътре в тях са пише много ебано .............. програматора струва 1.5 к а пък тоя чип който купувам мога да го пиша с дъно като сложа жиците на мястото на Биос чипа играе много бърз програматор 300к в сек Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Networker Отговорено 7 Април, 2012 Доклад Сподели Отговорено 7 Април, 2012 Извинявам се за спама, но и на мен ми е интересно - какво в крайна сметка се оказа, че са им направили и как. През jtag не става ли да се налее bootloader-а и после от него по tftp самия firmware. “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tsunami Отговорено 7 Април, 2012 Доклад Сподели Отговорено 7 Април, 2012 чипа дето е вътре в тях са пише много ебано .............. програматора струва 1.5 к а пък тоя чип който купувам мога да го пиша с дъно като сложа жиците на мястото на Биос чипа играе много бърз програматор 300к в сек Разполагам с нужния програматор. Чипа не мисля че е много евтин. И да го намериш мисля че ще е около 15лв (съпоставям с биоси цената). Сам си прецени дали си заслужава. Ако прецениш че не, ще договорим цена за бройки. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 7 Април, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 7 Април, 2012 дай един скайп да поговорим чипа съм го намерил за 6 лв на бройка и това е до 10 бр над 10 още надоло Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tsunami Отговорено 7 Април, 2012 Доклад Сподели Отговорено 7 Април, 2012 имаш лс Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 7 Април, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 7 Април, 2012 е в крайна сметка не писахте ли на убнт или просто това е добре дошло за тях врътка да има Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 7 Април, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 7 Април, 2012 колегата даже е пращал нанота на убнт и ония са праят на чук 3-теми напраих да искам файловете и след 2часа темите изчезваха Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Networker Отговорено 7 Април, 2012 Доклад Сподели Отговорено 7 Април, 2012 С клониране от здрав device няма ли да стане? “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 7 Април, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 7 Април, 2012 MAC адресите са същите... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Networker Отговорено 7 Април, 2012 Доклад Сподели Отговорено 7 Април, 2012 Ако се edit-не image-а преди да се налее или дори след това. “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 8 Април, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 8 Април, 2012 намерил съм начин да го генерирам с други макове Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts