Balthazar Публикувано 1 Април, 2012 Доклад Сподели Публикувано 1 Април, 2012 Здравейте колеги да знаете кога е крайния срок за подаване, че нещо май закъснях и колко време мога да закаснея най много, и някой попълвал ли е новия че нещо ми се вижда много скапан и немога да му разбера половината неща благодаря предварително Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 1 Април, 2012 Доклад Сподели Отговорено 1 Април, 2012 До март беше по спомен. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Intel Отговорено 1 Април, 2012 Доклад Сподели Отговорено 1 Април, 2012 (Редактирано) Крайния срок за предоставяне в КРС на информацията за отчет на дейността през 2011 г. е 01.03.2012 г. Редактирано 1 Април, 2012 от Intel Skype: Intel98 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Balthazar Отговорено 1 Април, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 1 Април, 2012 Значи сам се позабавил трябва да им го пусна утре че незнам кви са последствията ама не искъм и да разбирам Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 1 Април, 2012 Доклад Сподели Отговорено 1 Април, 2012 Balthazar не се яби. Просто ги чакай да дойдат. Щом си пропуснал срока така и така ще олекнеш с минимум 500 кинта. Аз също "забравям" и е ясен вече случая. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Semoff Отговорено 1 Април, 2012 Доклад Сподели Отговорено 1 Април, 2012 Закъснението и както всичко друго при тях струва или 500 лв. или 5К лв. или 50К лв., зависи от големината на фирмата и къв е кефа на тоя дето си сформира цената В нашия край под 5К незнам да има писана. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 1 Април, 2012 Доклад Сподели Отговорено 1 Април, 2012 И аз не съм чувал за под 5К явно имат "лично" отношение Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Balthazar Отговорено 2 Април, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 2 Април, 2012 Ще стане ясно утре като се чуя с тях хахахаха Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ilian ivanov Отговорено 2 Април, 2012 Доклад Сподели Отговорено 2 Април, 2012 Измисли си нещо читаво и доказуемо.Иначе няма спасение.На мен ми бяха написали 5000лв. за 2 месеца закъснение. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Balthazar Отговорено 2 Април, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 2 Април, 2012 Е аз съм закъснял 2 дена както и да е още вчера им ги пратих и днес ми отговориха следното Здравейте, Информацията е успешно получена в КРС – в случай на необходимост от корекции/уточнения по нея ще се свържем с Вас допълнително. Бих искала също така да Ви информирам, че на 23.03.2012 г. КРС изготви напомнителни писма до предприятията, които не са предоставили информация към тази дата и СКАЙНЕТ 2011 ЕООД също е адресат на такова писмо. В случай, че все още не сте получили напомнителното писмо, то не би следвало да изпращате отново Вашата информация, след получаването му по пощата. С уважение, Катя Дончева, Главен експерт Отдел „Проучване и анализ на пазара на електронни съобщения” Дирекция „Пазарно регулиране” Комисия за регулиране на съобщенията тел.: 02 949 29-38 e-mail: kdoncheva@crc.bg www.crc.bg Не виждам да са злонамерени Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ilian ivanov Отговорено 2 Април, 2012 Доклад Сподели Отговорено 2 Април, 2012 (Редактирано) Закъснял си 1 месец и 2 дни.Срока е 1-ви март.И при мен не бяха злонамерени, но си ми ги написаха 5-те К. Редактирано 2 Април, 2012 от ilian ivanov Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Networker Отговорено 2 Април, 2012 Доклад Сподели Отговорено 2 Април, 2012 По принцип трябва да ти дойдат на крак едни ухилени господа и ти съставят акта в твое присъствие, после имаш време за обжалване (30 дена - толкова беше при нас) и чак след това плащаш. По принцип актовете не са края - ние сме събаряли 2 акта до сега в годините, все за по 5К, но преди 2 г ни глобиха вече с 700 лв. пак за забавяне на отчет. “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Balthazar Отговорено 2 Април, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 2 Април, 2012 Оправих се говорих с тях разминах се само с предопреждение да не се повтаря Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване