jack82 Публикувано 1 Април, 2012 Доклад Сподели Публикувано 1 Април, 2012 по точно става дума за ITX дано Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Mile Отговорено 1 Април, 2012 Доклад Сподели Отговорено 1 Април, 2012 всички поддържат, но никои не работи коректно точно с NV2. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор Велин Отговорено 1 Април, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 1 Април, 2012 е тоя бъг не го ли оправиха в горните версии на ОС Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Mile Отговорено 1 Април, 2012 Доклад Сподели Отговорено 1 Април, 2012 защо да оправят нещо, което самите те са направили умишлено? кой ще купува иначе тия недоразумения наречени RB Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Semoff Отговорено 1 Април, 2012 Доклад Сподели Отговорено 1 Април, 2012 От микротик преди време обявиха, че няма да има поддръжка на NV2 за x86 докато не им кефне на оная работа Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 jack82 Отговорено 1 Април, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 1 Април, 2012 ами тогава да си направят бордовете 800мхз или 1 гхз говорим за съпонерките някой нели правил линк да сподели на кое дано работи хубаво нв2 то Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор kokaracha Отговорено 1 Април, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 1 Април, 2012 Доказано,работи отлично на Asrock K7VT2 ! За повече информация как и защо на лични. Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 jack82 Отговорено 1 Април, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 1 Април, 2012 а с ITX дано някои да е успял да покара нв2 то коректно става дума за тиа дъна каде им е вграден процесора атомите Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Въпрос
jack82
по точно става дума за ITX дано
Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
7 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване