PcTuninG™ Публикувано 30 Март, 2012 Доклад Сподели Публикувано 30 Март, 2012 Колеги имам следния Проблем с Рокет М5 на един от линковете ми от време на време както е 100мб лана става на 10 мб смених почти всичко зад линка - суич захранване кабел .. и рокетите даже Идея ! защо прави така Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 30 Март, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 30 Март, 2012 "почти всичко" включва ли адаптера? Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 30 Март, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 30 Март, 2012 "почти всичко" включва ли адаптера? да смених го и него . казаха ми и фърма да сменя да видим с последния. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dabadaba Отговорено 30 Март, 2012 Доклад Сподели Отговорено 30 Март, 2012 Аз имах подобен проблем, но с NBM5. Изгорял лан. Ето и отговора. После нов, марков кабел, захранване със зануляване и да чукна на дърво, никакви проблеми засега. От ubnt казват, че 90% от проблемите с лана са от некачествено свързване на захранването. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 30 Март, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 30 Март, 2012 Значи тези рокети са работели 2г без проблем последно време вземаха да правят така . от едната страна махнах оригиналното пое и сложих адаптер с букса директно по жилата . и работи за сега . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 31 Март, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 31 Март, 2012 случват се и такива неща ако се е святкало .. http://sheki.zlatograd.com/blog/?p=975 Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване