jordan_ruse Публикувано 31 Март, 2012 Доклад Сподели Публикувано 31 Март, 2012 (Редактирано) Здравейте. Имам излишна дънна платка от компютър Dell. Не знам точно модела, защото не погледнах докато зареждаше какво изписа, а вече го прибрах в кисия и кутия и не ми се вади, НО ако се наложи ще го направя, ще направя снимки и всичко необходимо за добиване на ясна представа. Чипсета е интелски I845. Има вградена видео карта и Гигабитова интелска лан карта. Има и AGP slot и 2х PCI. Разполага с 2 банки за ДДР памет. Има разбира се и звукова карта и поддържа USB2. На дъното има забоден Пентиум 4 на s478 който е на 2GHz с 512kb L2 cache, което е максималното за модела. Върху процесора има боксов кулер който държи процесора студен. Интересното е че има радиатор за "храната" на процесора който е обемист и по дъното нищо не грее. Другото много любопитно е че оригиналното му захранване е 105вата ...... това за хардове, записвачки и .... . Как става незнам, но е факт. Дъното е някакво супер икономично. Спирам да го хваля )) . Доста време работи с микротик и грам грижа не ми е правило. Цената е за комплект и е 45лв. Намира се в Русе, но пътува за където трябва с опция отвори и тествай. Причината за пенсионирането му е машина с много PCI слотове, който трябват. Поздрави. п.п. има възможност да се добави и 256 или 512 мегабайта рам на разумна цена. Машината е Dell GX260. Поствам снимки от инсталиран Win7 цената на комплекта вече е 40лв и е твърда. За по малко няма да се продава. Дъното е бетон. Офертата е валидна до момента в който не му намеря място където да работи. Поздрави. един колега ми писа за снимки .... качвам такива правени с телефона ми с който не се гордея Редактирано 31 Март, 2012 от jordan_ruse Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts